Tişört alcak yer bulamıyorum

Akhisarli45

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
368
Arkadaşlar tişört alcak yer bulamıyorum. Mavi den alıyordum 3 4 yıkamada renkleri gidiyor salıyorlar bı değişik oluyor. Defactoda bedenler olmuyor büyük alıyom uzun yakası bir garip oluyor bir beden küçüğu dar geliyor. LC Waikiki koton falanda öyle. Hafif göbekliyim.
Hangi marka önerirsiniz

İnsta bimezatt diye bir sayfa var. Hafta içi 5 gün canlı yayın yapıyor. Üzmez, bir bak derim.

Arkadaşlar tişört alcak yer bulamıyorum. Mavi den alıyordum 3 4 yıkamada renkleri gidiyor salıyorlar bı değişik oluyor. Defactoda bedenler olmuyor büyük alıyom uzun yakası bir garip oluyor bir beden küçüğu dar geliyor. LC Waikiki koton falanda öyle. Hafif göbekliyim.
Hangi marka önerirsiniz
lcw defacto ürünleri falan benim üzerime oturmuyor. emanet gibi duruyor üstümde. pull beardan bershkadan giyiniyorum fiyatı diğerlerine göre yüksek ama verdiğime değiyor.

Pullbear benim üzerime hayatta olmuyor. Bershkada da tasarımlarını sevmiyorum
neden olmuyor. kol, omuz, bel?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi marka önerirsiniz
şimdi aklıma geldi teşekküre gerek yok :)
‘wayb’ markasına bak, ben mağazasından alışveris yaptım 2 3 kere. kargosunda falan sorun olmuyor. s modeli bile bana biraz büyük geliyor. oversizeın oversizeı gibi oluyor. instagramda sizden gelenler kısmında bir çok arkadaş var kıyarlarsın artık ordan ama kesinlikle bir dene

Hangi marka önerirsiniz
aktif olarak void ve mountebianca uzerinden basic tisort aliyorum tavsiye edebilirim.

KAFT diye bir site var oradan alabilirsin relax kalıp olanlar çok iyi tasarımcısını tanıyorum tişörtler çift dikişli teri tutmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,286
Üyeler
187,809
Son üye
Invader
Geri