Tuşların yerini biliyorum bende en kötü keycapleri türkçeye çeviririm boyayarak veya satın alırım enter küçük ya sorun çıkartıyor mu?yani bi problem olmuo benim icin
İnanılmazsınOFF çok güzel o ya ingilizce klavye sorun çıkartıyor mu alıştın mı yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Elim boş
Fury x veya mouse alacağım ya kulaklığım bozuldu klavye alacağım zaman şimdi de mouseum bozuldu kafayı yicem tuf m3 aldım 2-3 ay önce bozuldu hemenİnanılmazsın
Xpg de 1k oldu
Napcen
alistim eskiden hep uste basiodum bir hafta gecti alistim gayet iyiTuşların yerini biliyorum bende en kötü keycapleri türkçeye çeviririm boyayarak veya satın alırım enter küçük ya sorun çıkartıyor mu?
Kısa sürede alışıyorsun. Büyük enterlı klavye kullanamıyorum artık. İlk kez mekanik kullanırken (küçük enterli) enter basarken virgül basıyordum hep. Şimdi de büyük enterli klavyede virgüle basıyorum enter basamıyorum.Tuşların yerini biliyorum bende en kötü keycapleri türkçeye çeviririm boyayarak veya satın alırım enter küçük ya sorun çıkartıyor mu?
Nasıl bozuldu yav garanti yok mu?Fury x veya mouse alacağım ya kulaklığım bozuldu klavye alacağım zaman şimdi de mouseum bozuldu kafayı yicem tuf m3 aldım 2-3 ay önce bozuldu hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gaming gecesinden uygun fiyatlı mouse veya klavye arıyorum.