Kral part-time iş bulabilirsin. Hafta sonları veya okul çıkışları garsonluk yapabilirsin kafelerde.
kanka günlük 50 tl 100 tl ile o para birikmez aylarca
Kral part-time iş bulabilirsin. Hafta sonları veya okul çıkışları garsonluk yapabilirsin kafelerde.
Millet döviz kazanmak ister bizimkiler tl hedeflerin biraz büyük olsun dostumParam yok pc almak istiyorum ama bi laptobum var sizce satmak mantıklı yada dolar vb yatırıyımmı?
Aga ben düğün salonunda part time çalışıyorum (sigortalı) haftada 1 min max 3 gün gidiyorum .Saatlik 26.6 , 1 düğünden 185 tl alıyorum (bahşiş hariç ama gelirse 40-50tl geliyor).Bazen çift düğün oluyor ilk düğün 185+ 2. düğün 165 liradan = 350 alıyorum 12-13 saatte.kanka günlük 50 TL 100 TL ile o para birikmez aylarca
Sağol reis zahmet etmişin ama anlamlı dediğini yapcam''Ne yapsam severek kendimi tatmin edebilirim, gerçekleştirebilirim ?'' sorusunun cevabını bulduğunda bu tür sorular ortan kalkıyor. Öyle bir şey yap ki o senin için iş olmasın keyif alarak yap. Sürekli insanlara değil kendine de sormayı ihmâl etme. Para kazanmak için iş yaptığın anda , o sende mutsuzluktan öteye gitmez. Başlangıç arıyorsan asla iş seçme. Mümkün olduğunca 1 gün 1 hafta bile olsa bir çok işte çalışmanı tavsiye ederim. Yolun açık olsun.
Ben de 14 yaşındayım 5 6 ve 7 sınıflarda çalıştım dün bir tane bilgisayar aldım GTX 1.660 süper i3 1100 4 yıllık Azmin sonucunu aldım şu an 9. sınıfım anca aldimYaş küçük reis iş almıyolar 14 yaşım