❌İndirim Bitti! ₺1,369 - Ajazz AK820 Pro (Ekran + Knob, Wireless) [Tekrar Stokta!]

Şaka gibi ya Epomaker da whatgeekten pek farklı çıkmadı,12 gün önce verdim siparişimi 10 gün maillere dönmediler 2 gün önce Yun Expressle kargolayacağız diye not düştük dediler dün maalesef Yun Express kullanamıyoruz Yanwenle göndericez dediler bu sabah stoğumuz bitti 2-3 hafta sonra elimizde olduğunda yollayacağız dediler şaka gibi gerçekten dalga geçiyorlar resmen.

Şaka gibi ya Epomaker da whatgeekten pek farklı çıkmadı,12 gün önce verdim siparişimi 10 gün maillere dönmediler 2 gün önce Yun Expressle kargolayacağız diye not düştük dediler dün maalesef Yun Express kullanamıyoruz Yanwenle göndericez dediler bu sabah stoğumuz bitti 2-3 hafta sonra elimizde olduğunda yollayacağız dediler şaka gibi gerçekten dalga geçiyorlar resmen.
Bende sipariş vermistim bekliyorum dahada bekliyecem o zaman

Çin yeni yıl tatilindeler bu dönemde tüm çin siteleri böyle oluyor malesef

Çin yeni yıl tatilindeler bu dönemde tüm çin siteleri böyle oluyor malesef

Çin tatilinde normal şekilde çalışıcaklarını ve kargoların devam edeceğini söylemişlerdi,ayrıca ben aldıktan sonra benim aldığım klavyenin stoğu nasıl bitebilir?

1 aydan fazla beklediğime mi yanayım klavyeye verdiğim paranın yarısı kadar çıkan vergiye mi yanayım bilmiyorum. şu ülkede attığım her adımda pişmanlık duyuyorum artık. heves edip bir şey aldık onu bile insanın kursağında bırakıyorlar. şikayet etsen kimi kime edeceksin .

knk bana ispanyadan yolluyorlar anlamadım noluyor şuan kargo Barcelona da epomaker dan sipariş verdim

Beyler 673 tl kitlemisler alirim bi h.o :)

Arkadaşlar bu epomaker hala dönüş yapmadı bana bugün 2 defa daha yazdım dönüş yapan yok herhangi bir bilgi de vermiyor acaba dolandırıldık mı ne oldu

Bana da 673 tl kilitlemişler ... 2500 e geldi aşağı yukarı, çok anlamsız bir alışveriş ve uzun bekleme süresi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,442
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri