Neler Yeni

Tlauncher Arkadaşlarıma skinim Alex olarak gözüküyor.

Shourd

80+ Gold
Hocam ayrı bir optifine kuracağım tamamda ben bu skini tlauncherin sunmuş olduğu sürümde bana gösteriliyor fakat ileriye o skin gitmiyor sebebi nedir başka bir optifine kurmakdansa başka bir çözümü varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bende zaten bana attığınız var
öyle değil hocam crusforge linki yolladım ya size ordan girip ordaki 1.20.1 olanı indirin ve optifineyi kurmaya çalıştığınız gibi kurun

Sinan_Enginar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
kaanzi
Hocam ayrı bir optifine kuracağım tamamda ben bu skini tlauncherin sunmuş olduğu sürümde bana gösteriliyor fakat ileriye o skin gitmiyor sebebi nedir başka bir optifine kurmakdansa başka bir çözümü varmı?

hocam bende zaten bana attığınız var
Knk işte diğer insanlara senin skinin gitmesinin sebebi kendi oyun dosyalarına skini kurman sadece sende gözükür bu şöyle düşün yani mesela oyun dosyasında textureleri silersen sadece sende gözükür

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Mert ash
tlauncher skinlerini sadece tlauncher kullananlar görebilir açtığınız sunucu korsana açıksa skinleriniz buglanabilir

Shourd

80+ Gold
Knk işte diğer insanlara senin skinin gitmesinin sebebi kendi oyun dosyalarına skini kurman sadece sende gözükür bu şöyle düşün yani mesela oyun dosyasında textureleri silersen sadece sende gözükür
hocam tlauncher üzerinden giriyorum demiş arkadaş hesabıyla giriyor hem ben sordum ona hesap bölümü tikli mi dedim evet dedi yani skini tlauncherin sitesine kurmuş bana öyle dedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Eray Van
hocam ben tlauncherin sitesinden kuruyorum skini

öyle değil hocam crusforge linki yolladım ya size ordan girip ordaki 1.20.1 olanı indirin ve optifineyi kurmaya çalıştığınız gibi kurun
attığınız cruse forge de 1.20.4 var ben tlauncherden 1.20.4 ü mü kurucam yoksa o curse forgeden indirdiğimi dosya konumundanmı sürüm olarak koyacağım biraz akılsız olabilirm hiç birşeyi anlamıyorum kusuruma bakmayın bu saatlerdede sizi uğraştırıyorum.

Son düzenleme:

Shourd

80+ Gold
hocam ben tlauncherin sitesinden kuruyorum skini

attığınız cruse forge de 1.20.4 var ben tlauncherden 1.20.4 ü mü kurucam yoksa o curse forgeden indirdiğimi dosya konumundanmı sürüm olarak koyacağım biraz akılsız olabilirm hiç birşeyi anlamıyorum kusuruma bakmayın bu saatlerdede sizi uğraştırıyorum.
hayır o attığımda aşağı inin ordan 1.20.1 gibi bi çok sürüm var 1.20.1 i seçin

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Eray Van
hayır o attığımda aşağı inin ordan 1.20.1 gibi bi çok sürüm var 1.20.1 i seçin
hocam indirdim ne yapacağım dosya konumundanmı yapcam nerden yapcam açınca bir şey olmuyor

Shourd

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Eray Van
fabric api inslataller lazım
fabrici kurdum şimdi ne yapacagım?

fabric api inslataller lazım
1724351613433.png