Tlauncher olayı ne?

Reaksiyon skoru
1,129
Arkadaşlar bu tlauncher virüs falan ney daha yeni gördüm pc ye bişey olmaz demi yalanmı gerçekmiş napmalıyım

Gerçek virüslü Bi program tavsiyem format atman be tllegacy den indirmen ama sana kalmış kral
Formata gerek yok, spyware sadece.

Ki günümüzde spyware olmayan bir yazılım kalmadı artık, pek de endişe edilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. TLauncher yerine SKLauncher gibi açık kaynaklı alternatifleri kullanabilirsiniz.

Formata gerek yok, spyware sadece.

Ki günümüzde spyware olmayan bir yazılım kalmadı artık, pek de endişe edilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. TLauncher yerine SKLauncher gibi açık kaynaklı alternatifleri kullanabilirsiniz.
Gerçek virüslü Bi program tavsiyem format atman be tllegacy den indirmen ama sana kalmış kral
Peki hiçbir şeyi kalmadan kökten nasıl silebilirim

virus yok kankam. klasik youtuber yapımcı kavgalarının primi bu.

Ne virüsü oglum tlauncer çıktığı günden beri eşşek gibi minecraft oynuyorum POMASDAOPDAĞDAÖPSDÜ

Bazı şeyleri var şimdi size tavsiyem tl leagacy yi yükleyin yeni öğrenmişdim gerçekten iyi.

Arkadaşlar sözde ifşa videosunun bazı yerlerinin sahte olduğu vs. çıkarılmış virüs olduğu için kanıt yok bi tek şu java olayları sıkıntıydı o da düzeltilmiş telif olayları gerçek olabilir neyse sözde ifşa videosunun yeni videosu gelecek ordan bir şeyler öğreniriz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben yine size tlauncher yerine salwyrr launcher sklauncher ve tl legacy gibi launcerları öneriyorum sadelik olarak daha kötü olsalar bile çok iyi launcherlar.

Ben TLauncher kendini başka bir isimle değiştirdi diye biliyorum, bunu boş bilen virüsçiler de TLauncherin sitesinin aynısı bi site kurup virüs indirtiyolar diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,208,886
Üyeler
194,717
Son üye
etbutklux
Geri