Söylenenlere göre tlauncherın içinde senin girdiğin sitelerden hesap şifre bilgilerine kadar çalan bir spyware varmış ve bunu para karşılığında birilerine satıyolarmışHerkes yok şu virüs var sıfırlayın, yok bu var silin falan filan diyor bu olay nedir bilenler bilmeyenler için buraya anlatabilirmi?
indirmedim ben korsan oynamam param olursa orjinalini alırım yoksa oynamam bence herkes böyle yapmalı bi işin kolayına kaçarsak başımız hep dertte olurOlay şu
Minecraft için java indirilmesi lazım
Eğer javayı Tlauncher üzerinden indirirsen javanın sitesi yerine kendi sitelerinden indiriyor
Bu java normal java gibi gözüküyor ama sisteme erişimi var
Virüs tam olarak bu java yani şu anda bilinen olarak
Eğer Tlauncher indirdiysen silip format atmanı öneririm en sağlamı odur
hiçbir zaman güvende değiliz ki isteyen biri bilgilerimize rahatlıkla ulaşabilir aslında ha burdan çalmışlar ha başka biryerdenSöylenenlere göre tlauncherın içinde senin girdiğin sitelerden hesap şifre bilgilerine kadar çalan bir spyware varmış ve bunu para karşılığında birilerine satıyolarmış
Aslında tlauncher ve tlauncher altyapılı launcher'larda virüs tehdidi var çünkü bu launcher direkt virüs atmak yerine virüs dosyalarını java dosyalarının arasına saklıyor olabilir yuukrp adlı bir kanalda duymuştum isteyenler bakabilir.tlancher bir minecraft launcheridir kullanımım boyinca vürüs sorunu yaşamadım
format atmak dışında başka bir çözüm yolu yokmu?Aslında tlauncher ve tlauncher altyapılı launcher'larda virüs tehdidi var çünkü bu launcher direkt virüs atmak yerine virüs dosyalarını java dosyalarının arasına saklıyor olabilir yuukrp adlı bir kanalda duymuştum isteyenler bakabilir.
napıcaz ssd mi değişicez bu ne saçmalıkformatta çözüm olamayabilir
secure boot açınca bitti gitti bir şey kalmıyor biosda yada bios update yapın pilide sökebilirsinizbende emin değilim hemen sonuca varmayalım bazı virüsler anakarta mı ne saklanıyormuş öyle bi hurafe vardı hiçbirşey kesin değil