Tlauncher Virüs Olayı Nedir?

FrankEnsQ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,068
Herkes yok şu virüs var sıfırlayın, yok bu var silin falan filan diyor bu olay nedir bilenler bilmeyenler için buraya anlatabilirmi?

tlancher bir minecraft launcheridir kullanımım boyinca vürüs sorunu yaşamadım

Herkes yok şu virüs var sıfırlayın, yok bu var silin falan filan diyor bu olay nedir bilenler bilmeyenler için buraya anlatabilirmi?
Söylenenlere göre tlauncherın içinde senin girdiğin sitelerden hesap şifre bilgilerine kadar çalan bir spyware varmış ve bunu para karşılığında birilerine satıyolarmış

Olay şu
Minecraft için java indirilmesi lazım
Eğer javayı Tlauncher üzerinden indirirsen javanın sitesi yerine kendi sitelerinden indiriyor
Bu java normal java gibi gözüküyor ama sisteme erişimi var
Virüs tam olarak bu java yani şu anda bilinen olarak

Eğer Tlauncher indirdiysen silip format atmanı öneririm en sağlamı odur

Olay şu
Minecraft için java indirilmesi lazım
Eğer javayı Tlauncher üzerinden indirirsen javanın sitesi yerine kendi sitelerinden indiriyor
Bu java normal java gibi gözüküyor ama sisteme erişimi var
Virüs tam olarak bu java yani şu anda bilinen olarak

Eğer Tlauncher indirdiysen silip format atmanı öneririm en sağlamı odur
indirmedim ben korsan oynamam param olursa orjinalini alırım yoksa oynamam bence herkes böyle yapmalı bi işin kolayına kaçarsak başımız hep dertte olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Söylenenlere göre tlauncherın içinde senin girdiğin sitelerden hesap şifre bilgilerine kadar çalan bir spyware varmış ve bunu para karşılığında birilerine satıyolarmış
hiçbir zaman güvende değiliz ki isteyen biri bilgilerimize rahatlıkla ulaşabilir aslında ha burdan çalmışlar ha başka biryerden

tlancher bir minecraft launcheridir kullanımım boyinca vürüs sorunu yaşamadım
Aslında tlauncher ve tlauncher altyapılı launcher'larda virüs tehdidi var çünkü bu launcher direkt virüs atmak yerine virüs dosyalarını java dosyalarının arasına saklıyor olabilir yuukrp adlı bir kanalda duymuştum isteyenler bakabilir.

Aslında tlauncher ve tlauncher altyapılı launcher'larda virüs tehdidi var çünkü bu launcher direkt virüs atmak yerine virüs dosyalarını java dosyalarının arasına saklıyor olabilir yuukrp adlı bir kanalda duymuştum isteyenler bakabilir.
format atmak dışında başka bir çözüm yolu yokmu?

napıcaz ssd mi değişicez bu ne saçmalık
bende emin değilim hemen sonuca varmayalım bazı virüsler anakarta mı ne saklanıyormuş öyle bi hurafe vardı hiçbirşey kesin değil

bende emin değilim hemen sonuca varmayalım bazı virüsler anakarta mı ne saklanıyormuş öyle bi hurafe vardı hiçbirşey kesin değil
secure boot açınca bitti gitti bir şey kalmıyor biosda yada bios update yapın pilide sökebilirsiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,237
Üyeler
185,048
Son üye
Mert9797
Geri