Neler Yeni

Tlou part 2'nin optimizasyonun iyi olması

ekrem imaro

80+ Bronze
imzamdaki sistemle part 1 oynayamamıştım, vram kullanımı direkt 8 gb aştığı için atıp duruyordu. part 2'nin ilk versiyonunu fsr kapalı çok yüksek ayarlarda 50-70 fps oynarken part 1'i fsr performans orta ayarlarda bitirmiştim ( grafik kalitesini arttırınca vram yetmiyor). part 1'den dolayı baya endişeliydim fakat 2 saattir oynuyorum ve harhangi çökme yaşamadan, çok yüksek ayarlarda oyun akıyor. part 2'nin optimizasyonu hakkında kötü bir şey duymadım, herhangi sorun yaşayan var mı? hangi sistem ve ayarlarda kaç fps alıyorsunuz?

tayfn35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Tayfun Acar
Hocam part 2 part 1 e göre çok stabil çıktı zaten part 1 hiç oynanmiyordu 4070 13600kf ile 2k orta ayarlarda 60 ustu alıyorum

Aves

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
battal üstündağ
imzamdaki sistemle part 1 oynayamamıştım, vram kullanımı direkt 8 gb aştığı için atıp duruyordu. part 2'nin ilk versiyonunu fsr kapalı çok yüksek ayarlarda 50-70 fps oynarken part 1'i fsr performans orta ayarlarda bitirmiştim ( grafik kalitesini arttırınca vram yetmiyor). part 1'den dolayı baya endişeliydim fakat 2 saattir oynuyorum ve harhangi çökme yaşamadan, çok yüksek ayarlarda oyun akıyor. part 2'nin optimizasyonu hakkında kötü bir şey duymadım, herhangi sorun yaşayan var mı? hangi sistem ve ayarlarda kaç fps alıyorsunuz?
ki grafikleri de daha iyi bence

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
217
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Aby kısmına geldim oyun crash verdi dahada açılmadı sinirlenip sildim

Keyfen

80+ Bronze
o kadar kötü facilar görmüştüm ki o yıllarda part 1 in optimizasyonu kötü olsada oynayabilmiştim yüksek ayarlarda, ama baya bir insan problem yaşamıştı part 2 de adamlar bildiğin şow yapmış 110 fps lerde 2k fsr quality ultra ayarlarda oynuyorum şuan baya memnunum
dip not olarakta şunu söylemem lafım grafiksel anlamda o kadarda iyi bir oyun değil 10 üzerinden 7 alır güncele göre

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Harun
Ekrem abi napiyon burda XD
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekrem abi napiyon burda XD
Jb geç geliyom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,548
Üyeler
171,941
Son üye