dlss farkımı desek o zamanAmd tarafında düzelmemiş oyun arkadaşta 4070 var yağ gibi oynuyor çocuk
dlss farkımı desek o zamanAmd tarafında düzelmemiş oyun arkadaşta 4070 var yağ gibi oynuyor çocuk
İşte arkadaşta nvidia var oynadı sıkıntısız bende ondan güçlü sistem var ben 640p de oynayamadım akıcıBu kadar düşük olmaması lazım. Benim laptop i7 7700hq 16gb ram gtx1050 4gb var.1080p 45-50 fps de oyunu bitirdim. Bazı sahnelerde fps düştü ama genel olarak akıcı oynadım.
fps çok yüksek sayılmaz. 70-80 alıyorum.Dediğini deneyeceğim hemen.oyun ps portu olduğu için çok yüksek fps alıyosanız çöküyor olabilir. ben bi ara 170-220 fps arası oynuyodum 1080p de belli yerlerde atıyodu sürekli. sonra fps yi 60 sabitleyince düzelttim sorunu. aynı dert uncharted da da vardı oyunu sırf çöküyo diye bitirememiştim meğerse fps ile alakalıymış. istersen bi dene
kanka yukarda belirttim oyun açılışı dokuları gibi olaylarda sorunsuz oyun dlss kapalı oynuyor zaten genel olarakdlss farkımı desek o zaman
oyun ps portu olduğu için çok yüksek fps alıyosanız çöküyor olabilir. ben bi ara 170-220 fps arası oynuyodum 1080p de belli yerlerde atıyodu sürekli. sonra fps yi 60 sabitleyince düzelttim sorunu. aynı dert uncharted da da vardı oyunu sırf çöküyo diye bitirememiştim meğerse fps ile alakalıymış. istersen bi dene
amedeyi gene itelemişler duvar kenarınakanka yukarda belirttim oyun açılışı dokuları gibi olaylarda sorunsuz oyun dlss kapalı oynuyor zaten genel olarak
Zaten bu sistem kalsın elimde 2024 kışında ps5 yada ps5 pro çıkarsa pro alacağım 2025 te de çıkarsa gta6 oynarım birde tertemizamedeyi gene itelemişler duvar kenarına![]()
ram yetersiz olduğunda da sanırım oyun bu hatayı veriyomuş diğer forumlardan bakındım biraz. arka plandaki her şeyi kapatıp dene bir de. 15 gb falan ram kullanıyo diyorlar oyunAlıntıyı görüntüle
Haydaaa
Ulan yine miBunları aştığımızı düşünüyordum. Daha oyunu açamıyor aw kartı
![]()
pc'yi alsın götürsün bu ne15 gb falan ram kullanıyo diyorlar oyun
buda çökmesine sebep oluyor bazen. özellikle windows oyunları. tam kaldırmanı tavsiye ederim. ben çok yaşadım bu durumumsi afterburner
Oyunun kurulu olduğu sürücü mü?Sürücüyü seçip