TN panel 1 ms vs IPS panel 5 ms

Diğer ikisi arasında IPS paneli mi tavsiye edersiniz 5ms olmasına rağmen? TN panel olan 1 ms idi
Aradaki farkın çok olacağını sanmam ama görüntü kalitesi olarak IPS ile TN arasında fazla fark olacağını sanmıyorum. IPS almayı tercih ederdim.

0.001-0.004 arasındaki zaman farkını gözünüz ile algılayamazsınız

ips panel 0.005s(anlamayanlar için:5ms)
seenergy marka H220 a-c modeli hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? IPS panel, 75 hz, 3ms. 750 TL, gittigidiyorda 30 TL hediye çekim var 730 TL'ye gelecek. Alınır mı ki?

seenergy marka H220 a-c modeli hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? IPS panel, 75 hz, 3ms. 750 TL, gittigidiyorda 30 TL hediye çekim var 730 TL'ye gelecek. Alınır mı ki?
link gönder bulamadım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama markayı ilk defa duyuyorum bence alma

Bütçe varsa önerim bu

Pek güven vermedi

Yoksa bu

Bütçe varsa önerim bu

Pek güven vermedi

Yoksa bu
Teşekkür ederim hocam. Bir de bu freesync özelliği önemli bir özellik midir? Yani sadece AMD ekran kartları için mi bu özellik benim ekran kartım nvidia da, işime yarar mı?

Teşekkür ederim hocam. Bir de bu freesync özelliği önemli bir özellik midir? Yani sadece AMD ekran kartları için mi bu özellik benim ekran kartım nvidia da, işime yarar mı?
Nvidia kartta işine yaramaz benim önerim fps i oyunlarda sabitlemek hertz değeri kadar

Hocam almayın bunu Acer olan tn panel

Nvidia kartta işine yaramaz benim önerim fps i oyunlarda sabitlemek hertz değeri kadar

Hocam almayın bunu Acer olan tn panel
Anladım. Teşekkürler lg olanı alacağım ips panel olanı

Geri