tn panel çok mu kötü

Eğer farklı panellere bakmadıysanız rahatsız etmez TN panel. Ama VA tercih etmeniz daha iyi olur.
1500tl verip aldığın monitörün evdeki 10 yıllık televizyondan çok daha kötü görüntüsü olması adama koyuyor hocam. VA panelde yaşadım bu hissi. Babam dalga geçti resmen. Tüplü televizyona kurban ol sen 144heyz meyz salladın bir şeyler al sana monitör diyor.😁

@Baihu @Yasin Çelik @intel pentium @KaanCK @Aykut4057 arkadaşlar peki aranızda bana en ucuz Va panel önerebilecek varmı ips istemiyorum bütçe 1.3k önerilerinizi bekliyorum hayırlı bayramlar
Post automatically merged:

1500tl verip aldığın monitörün evdeki 10 yıllık televizyondan çok daha kötü görüntüsü olması adama koyuyor hocam. VA panelde yaşadım bu hissi. Babam dalga geçti resmen. Tüplü televizyona kurban ol sen 144heyz meyz salladın bir şeyler al sana monitör diyor.😁
Va p kadar kötü değil ya sen a101den mı aldın aqa yada baban tvci mı mübarek

@Baihu @Yasin Çelik @Intel pentium @KaanCK @Aykut4057 arkadaşlar peki aranızda bana en ucuz Va panel önerebilecek varmı ips istemiyorum bütçe 1.3k önerilerinizi bekliyorum hayırlı bayramlar
Post automatically merged:

Va p kadar kötü değil ya sen a101den mı aldın aqa yada baban tvci mı mübarek

IPS Daha kaliteli VA Panelden.

AOC C24G1 kullanıyorum. Çok da iyi değil ama TN'e bin basar. Bu bütçede VA alınır. Zaten 2500tl'den aşağı aldığın IPS de çok iyi olmuyor.
Aman bey çarpılırsın .d knk aoc a da kötü diyorsan sen şirket kur yani

Bu monitör baya iyiymiş. C24G1'le takas etmek isteyen var mı? Daha iki aylık süper görüntüsü var.😁

Mübarek adamsın varya sen aslanım benim be

Geri