Y Yiğitsvc 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 385 Dahası Reaksiyon skoru 121 İsim Yiğit 18 Ağustos 2020 #1 hangisi daha iyi
eyupseker 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 4,188 Dahası Reaksiyon skoru 2,577 Konum Bafra, Samsun İsim Eyüp Şeker Instagram eyup.seker.545 Steam eyupseker6161 18 Ağustos 2020 #2 En iyi renk kalitesi olan IPS (tepkime süresi daha yüksek) En kötü renk kalitesi olan TN (tepkime süresi daha az) Ikisinin ortası ise VA
En iyi renk kalitesi olan IPS (tepkime süresi daha yüksek) En kötü renk kalitesi olan TN (tepkime süresi daha az) Ikisinin ortası ise VA
hectoristaken 80+ Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 192 Dahası Reaksiyon skoru 64 İsim Samed Enser 18 Ağustos 2020 #3 Tn bulaşma cöp, ips en iyisidir.. va hic kullanmadim ama yuksek tazeleme oranli monitorler genelde va oluyor..
Tn bulaşma cöp, ips en iyisidir.. va hic kullanmadim ama yuksek tazeleme oranli monitorler genelde va oluyor..
T Tost Kayaoğlu 80+ Gold Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 6,096 En İyi Cevap 4 18 Ağustos 2020 #5 hectoristaken yazmış: Tn bulaşma cöp, ips en iyisidir.. va hic kullanmadim ama yuksek tazeleme oranli monitorler genelde va oluyor.. Devamı için tıklayın... Va gayet ideal Hem renkler tn kadar kötü değil Hemde tn kadar akıcı Va alın kafanız rahat olsub Ama csgo tarzı hızlı oyunlar oynamıyorsanız İps alın
hectoristaken yazmış: Tn bulaşma cöp, ips en iyisidir.. va hic kullanmadim ama yuksek tazeleme oranli monitorler genelde va oluyor.. Devamı için tıklayın... Va gayet ideal Hem renkler tn kadar kötü değil Hemde tn kadar akıcı Va alın kafanız rahat olsub Ama csgo tarzı hızlı oyunlar oynamıyorsanız İps alın
hectoristaken 80+ Katılım 1 Temmuz 2020 Mesajlar 192 Dahası Reaksiyon skoru 64 İsim Samed Enser 18 Ağustos 2020 #6 İps moniyorlerde de 144 165 hz tazelemeli monitorler var ancak fiyat va lara gore yuksek.. oyun odakliysa 144 hz alimcaksa va olur.. ama yoksa ips 75 hz monitörler baya uygun oluyor
İps moniyorlerde de 144 165 hz tazelemeli monitorler var ancak fiyat va lara gore yuksek.. oyun odakliysa 144 hz alimcaksa va olur.. ama yoksa ips 75 hz monitörler baya uygun oluyor
Rambo87 80+ Platinum Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 12,430 En İyi Cevap 1 18 Ağustos 2020 #7 2020 bi user Ekran almak istiyorsa. kesinlike IPS Panel olmali ve en az 144 hz olmali. piyasanin en iyi VA veya TN Panel Alienware Dell geliyor. adamlarin kalitesi öyle yüksek ki , sanki IPS panel önünde zan ediyorsun. ondan haric , dedim gibi IPS PANEL SART
2020 bi user Ekran almak istiyorsa. kesinlike IPS Panel olmali ve en az 144 hz olmali. piyasanin en iyi VA veya TN Panel Alienware Dell geliyor. adamlarin kalitesi öyle yüksek ki , sanki IPS panel önünde zan ediyorsun. ondan haric , dedim gibi IPS PANEL SART
Uygâr 80+ Gold Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 5,251 En İyi Cevap 1 Dahası Reaksiyon skoru 4,556 Konum Cehennemin Dibi İsim Uygar Güllüpınar Instagram lilnyks0 18 Ağustos 2020 #8 Yiğitsvc yazmış: hangisi daha iyi Devamı için tıklayın... ips iyidir tn performanslıdır ama renkleri kötüdür bence oyun için en ideali VA panel.
Yiğitsvc yazmış: hangisi daha iyi Devamı için tıklayın... ips iyidir tn performanslıdır ama renkleri kötüdür bence oyun için en ideali VA panel.