1.Nesil Üye
80+
- Reaksiyon skoru
- 95
Artılarını ve eksilerini ele alan tecrübeli arkdaşları bu başlığın altına alalım @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz
Sağlam bir monitördür, alınabilir.Aoc 24g2u buyrun, fikirlerinizi bekliyorum alınır mı? Redditte hiç ghosting ve ölü piksel şikayeti okumadım, 3 yıl ölü piksel garantisi varmış
Alabilirsiniz gerçekten çok güzel bir monitördür.Aoc 24g2u buyrun, fikirlerinizi bekliyorum alınır mı? Redditte hiç ghosting ve ölü piksel şikayeti okumadım, 3 yıl ölü piksel garantisi varmış
Hocam benim bir ara 3080ti vardı.Sinirden duvara atmıştım drop yiyor diye.Spnra gidip 5080ti almıştım.Alabilirsiniz gerçekten çok güzel bir monitördür.
Eskidi ama napalım elimizde bu var.Hocam benim bir ara 3080ti vardı.Sinirden duvara atmıştım drop yiyor diye.Spnra gidip 5080ti almıştım.
Dostum ms ve hz değeri iyi ise alabilirsin.Ben de bilgisayarda genellikle oyun oynuyorum. O yüzden C24G1 ya da 24G2U alicam büyük ihtimalle ama IPS e pek yakın bakmıyorum.
Belirtilen MS değeri zaten gerçek değer değil o değer değişkenlik gösteriyor. Düz panel yüzünden 24G2U tercih edebilirim ama. Bilmiyorum ya kararsızım.Dostum ms ve hz değeri iyi ise alabilirsin.