Neler Yeni

Tn - Va / 2 Monitör / Sizce hangisi ve neden ?

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Metin Kardaş
Arkadaşlar aşağıda 2 link bıraktım sizce hangi montiör.
Birisi AOC diğeri ASUS. Birisi TN panel diğeri VA panel görüşleriniz benim için önemli.
-

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
VA,TN'ye göre renkleri daha kaliteli işliyor.
İnternette VA ve TN panel testlerine bak,ne demek istediğimi anlarsın.
Ben VA al derim.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Arkadaşlar aşağıda 2 link bıraktım sizce hangi montiör.
Birisi AOC diğeri ASUS. Birisi TN panel diğeri VA panel görüşleriniz benim için önemli.
-
Aoc modelini öneririm 2 sebebi var birincisi 24 inç monitör için 1080p sağlamiş ve Va panel diğer monitör 27 inç de 1080p bu benim sevmediğim bir şey çünkü gözleriniz sağlamsa ve çok uzak oturmuyorsaniz monitördeki pikselleri sayarsınız. VA panel renklerin canliliği TN panele göre daha iyidir.

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Metin Kardaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Metin Kardaş
Daha detaylı araştırıp bakacağım. 24 inch Asus da olabilir. dediğin gibi 2 k olmadıgı sürece 27 inchde 1080 p piksel saydırır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yanlışlıkla tıklamışım internetten detaylı araştırmasını yaptım fakat TN diyende çok VA diyende özellikle CS GO Faceit takılıyorum kalite olarak VA oldugunu biliyorum ama :/

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Profesyonel oyuncu musun? Veya bu yolda mı ilerliyorsun? Eğer öyle bir niyetin varsa ve bilgisayarı rekabetçi oyunlar dışında kullanmayacaksan, TN al. Yoksa arada dizi film izleyeceksen veya hikâyeli oyunlar da oynayacaksan, kesinlikle TN panele bakma.

Wînd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Metin Kardaş
Profesyonel oyuncu musun? Veya bu yolda mı ilerliyorsun? Eğer öyle bir niyetin varsa ve bilgisayarı rekabetçi oyunlar dışında kullanmayacaksan, TN al. Yoksa arada dizi film izleyeceksen veya hikâyeli oyunlar da oynayacaksan, kesinlikle TN panele bakma.
Profesyonel oyuncu değilim tabi ki. Faceit 8-10 level hesap ile takılıyorum arada pre giriyorum ama sadece cs takılmıyorum oynarken takımım var yeri geliyor cs den sıkılıp gta v giriyoruz yeri geliyor cod giriyoruz yeri geliyor fifa oynuyoruz yani akşam 3 saat cs oynuyorsak 1 saat 2 saat başka oyun oynuyoruz.

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Profesyonel oyuncu değilim tabi ki. Faceit 8-10 level hesap ile takılıyorum arada pre giriyorum ama sadece cs takılmıyorum oynarken takımım var yeri geliyor cs den sıkılıp gta v giriyoruz yeri geliyor cod giriyoruz yeri geliyor fifa oynuyoruz yani akşam 3 saat cs oynuyorsak 1 saat 2 saat başka oyun oynuyoruz.
TN panele hiç bulaşma hocam. VA al, hatta bütçe yetiyorsa IPS al. Hani, TN ile bunları yan yana koysan; yüzüne bakmazsın TN panelin.

IPS ile VA arasında da şöyle bir fark var. Orta seviyedeki VA panel, giriş seviyesindeki IPS panelden daha kaliteli görüntü sağlıyormuş. Bu ayrımı nasıl yaparız, orta seviye mi yoksa giriş seviyesi mi olduğunu nasıl anlarız; çözemedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,714
Üyeler
166,072
Son üye
Reul
Top Bottom