Neler Yeni

TN, VA ve IPS panel farkları ve monitör seçimi.

Kudret

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Kudret Oktay
Kesinlikle gaming gecelerini takip et gerçekten efsane indirimler oluyor bazı parçalarda. Kargo sürecinde sıkıntı yapabilirsin ama bilgin olsun . Ben yakın zamandaki 2 siparişimde de sıkıntı yaşamadım ama yaşayan çok kişi varmış.
Valla zaten araya bayram girecek 10 güne anca gelir diye düşünüyorum. Artık bekleriz yapcak bir şey yok. Yeterki düzgün gelsin :)

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Kardeşim son bir soru bu Lg monitör Freesync destekliyor mu ? AMD ekran kartına geçince patlamayalım sonra. Adaptive-Sync dedikleri Freesync mi yani ?
Evet freesync destekliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yunus can emre saltabas
Arkadaşlar 27 inç 144 Hz bir monitör almak istiyorum. Marka çok önemli değil. Bütçe 2200 max. Geçen hafta incehesapta gördüğüm monitör güzeldi. Fakat ben GTX 1070 kullanan biriyim. Yani gsync kesinlikle çalışması gerekiyor. Ondan tereddüt ettim almadım. Bir diğer problem ise paneller arasındaki fark. Ben FPS oyunlarını online ve offline oynayan birisiyim. Yani bu oyun tarzlarına hangi panel daha uygundur acaba.

Birde bu linkteki ürün hoşuma gitti. Tavsiye eder misiniz?
Hem gsync hem freesync desteği var anladığım kadarıyla. Freesync de önemli çünkü önümüzdeki aylarda AMD ekran kartı alma ihtimalim de var. Önerileriniz bekliyorum.
Bu sekilde aldim umarim bende desginiz gibi sirun ckmaz bana ulasa bilirmisiniz ozelden

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,193
Üyeler
169,688
Son üye
kacad
Top Bottom