Yerli araba değil mi sonuçta daha ucuz olması gerekirdi buda bi tahmin sonuçta belkide 1.5m kim bilir ama 1m altı olmadığı kesinPahalı değil ki
%100 yerli değil oyüzden fiyatlar yüksek gibi gözüküyor. %51 milli üretim şuanda %100 e geçtiği zaman uygun olması beklenebilir.Yerli araba değil mi sonuçta daha ucuz olması gerekirdi buda bi tahmin sonuçta belkide 1.5m kim bilir ama 1m altı olmadığı kesin
Abi geçen hafta elektrikli araçlardaki matrah 1milyon 350 bin tl'ye çıkartıldı. Bende en düşük paketin bu fiyattan aşağıda olacağını düşünüyorum.O kadar düşük fiyat olacağını sanmıyorum
Bilindik derken neyini biliyorsun kendi milli aracınmı yabancı850kya gider wv golf falan alırım en azından bilindik marka
Ala ala söyle bakalım hangi araba prototipi çıkmadan direk üretime geçiyormuş.O parayı verdikten sonra prototip bir araba almayacak kadar var. Sen git bi araştır asıl.
Elektrikli araçlardan %10 ötv alınıyor, ne yazıkki devlet herhangi bir teşfikte bulunmuyor togg için. Bu arabaya 800 bini çok görüyorsan gidip zoe al.Ayrıca piyasadaki diğer araçlarla karşılaştırırken bunun yerli üretim diye pazarlandığını dolayısıyla vergi miktarının daha düşük tutulması gerektiğini. Ve Türkiye'de iktidarın araba üreticilerinin kazandığından daha fazla vergi aldığını unutmayın lütfen yorum yaparken.
ün yapmış anlamında diyorBilindik derken neyini biliyorsun kendi milli aracınmı yabancı
Ben arkadaşın tahminine pahalı değil dedim.1,5m çıkarsa gider Hyundai Tucson alırımYerli araba değil mi sonuçta daha ucuz olması gerekirdi buda bi tahmin sonuçta belkide 1.5m kim bilir ama 1m altı olmadığı kesin