Togg Bu Hafta Ön Siparişe Açılıyor!

F-Max daha yerli 🤣. Şaka bir yana ne olursa olsun destek olmak lazım henüz ilk proje ilerleyen zamanlarda daha da iyi olur. Şu haliyle de mükemmel araç zaten.

Yerli araba değil mi sonuçta daha ucuz olması gerekirdi buda bi tahmin sonuçta belkide 1.5m kim bilir ama 1m altı olmadığı kesin
%100 yerli değil oyüzden fiyatlar yüksek gibi gözüküyor. %51 milli üretim şuanda %100 e geçtiği zaman uygun olması beklenebilir.

850kya gider wv golf falan alırım en azından bilindik marka

Bizim Honda Civic olmuş 1m zaten, 800 olsun hemen 2 tane çekelim.

Mükemmel fiyat bu arada.

O parayı verdikten sonra prototip bir araba almayacak kadar var. Sen git bi araştır asıl.
Ala ala söyle bakalım hangi araba prototipi çıkmadan direk üretime geçiyormuş.
Ayrıca piyasadaki diğer araçlarla karşılaştırırken bunun yerli üretim diye pazarlandığını dolayısıyla vergi miktarının daha düşük tutulması gerektiğini. Ve Türkiye'de iktidarın araba üreticilerinin kazandığından daha fazla vergi aldığını unutmayın lütfen yorum yaparken.
Elektrikli araçlardan %10 ötv alınıyor, ne yazıkki devlet herhangi bir teşfikte bulunmuyor togg için. Bu arabaya 800 bini çok görüyorsan gidip zoe al.

Bilindik derken neyini biliyorsun kendi milli aracınmı yabancı
ün yapmış anlamında diyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yerli araba değil mi sonuçta daha ucuz olması gerekirdi buda bi tahmin sonuçta belkide 1.5m kim bilir ama 1m altı olmadığı kesin
Ben arkadaşın tahminine pahalı değil dedim.1,5m çıkarsa gider Hyundai Tucson alırım

1 milyon olur hatta daha fazla olur.

Ne kadar güzel araba da olsa 1.2m falan olsa herhalde 2023 Civic alırım en dolu paket. Elektrikli araba gelmesin ya

Ulan toyotaya bak be ne araba yapmışlar uffff :D Bence Togg 2 milyon olması lazım

1678617015490.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,383
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri