Perfectshot06
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 16,738
Valla fiyatı güzelde benim ssd alicak bile param yok. Yolda falan görürsem bakarım artık:d.NtBence güzel fiyatı var ya ben beğendim şahsen.
Valla fiyatı güzelde benim ssd alicak bile param yok. Yolda falan görürsem bakarım artık:d.NtBence güzel fiyatı var ya ben beğendim şahsen.
2 Motor1.5 veya 2.0 motorsan değmez. 1.4 veya düşük paket isen belki v2 olanı için değebilir
2018Fiyatlar fena değil sanki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kaç model?
95? Ne olakipili 95 üstüyse alınır
iphonelarda pil sağlığı olayı var ya .d95? Ne olaki
Direksiyona mercedes amblemi konulsa öve öve bitirilemez togg olunca maalesef çok lafı yapılmıyor gerçekten çok güzel iç dizaynı var.
Niye buna binemiyormuymuşUmarım ileri zamanlarda Asgari ücretle çalışan birinin de binebileceği bir araç yaparlar hayırlı olsun
Binme fırsatı bulamıyormuş manasında söyledi hocam 9 yıllık maaşa tekabül ediyor maalesef. Umarım düşük bütçelileri de hızlıca piyasaya sürülür.Niye buna binemiyormuymuş
Nasıl binecem la ? 9k asgari ücret 6K kira veriyoruzNiye buna binemiyormuymuş
Ad aktarması yapıyor, binmek burada satın alabilmek anlamında kullanılıyor.Niye buna binemiyormuymuş
Hocam anladım dediğinide ucuz versyon piyasaya niye sürülsün diyorum bende asgari ücretli bunu satın alabilseye bmw ye alman askari ücretliler binemiyormu hepsimi ww kullanıyorBinme fırsatı bulamıyormuş manasında söyledi hocam 9 yıllık maaşa tekabül ediyor maalesef. Umarım düşük bütçelileri de hızlıca piyasaya sürülür.
15 milyona yakın insan fabrikada çalışıyor kim binebilecek. Şimdiye kadar birikim yapmış aileler binebilir. Ama şuan ki durumda birimi olmayan mümkün değil.Binme fırsatı bulamıyormuş manasında söyledi hocam 9 yıllık maaşa tekabül ediyor maalesef. Umarım düşük bütçelileri de hızlıca piyasaya sürülür.