Neler Yeni

🔥🔥Togg Kilometre Başına 47 kuruş yakıcak

Strelok

80+ Silver
herkes iktidara karşı kin besleyip sallarken şimdi bi tane togg diye şey çıktı herkes dostu oldu xd araç bedava değil dostum veya araçtan gelen parayıda ülke ekonomisine kazandırmayacağını çok iyi biliyoruz. Siz bu seçimlerde de devam edin xd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten gelirlerde cebe atılacak xd
engel attım bye

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
herkes iktidara karşı kin besleyip sallarken şimdi bi tane togg diye şey çıktı herkes dostu oldu xd araç bedava değil dostum veya araçtan gelen parayıda ülke ekonomisine kazandırmayacağını çok iyi biliyoruz. Siz bu seçimlerde de devam edin xd
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten gelirlerde cebe atılacak xd
T4686439yten sonraki en büyük akpli

OnurCiftci26

80+ Bronze
Zenginler için araç üretiyorlar, asgari ücretle çalışan insanlar dışarıdan izleyecek anca hala yerli ve milli demeye devam edin siz.
Kankam kimse asgari ücretli kişiler için üretiliyor demiyor zaten ezberlemişsin asgari ücretliler diye. Bunun ucuz modelleri de çıkacak merak etme. Asgari ücretliler için üretilmeyince milli olmuyor mu?

supdelux

80+
Her şey iyi güzelde bu arabaya AKP iktidarında ki yandaş zenginler ve varlıklı insanlar dışında kim satın alıp kullanacak? Arabanın başkenti Almanya'ya mı satacak yoksa en kral elektrikli ve elektriksiz aracı üreten ABD'ye mi yoksa Renault'un üretici olan Fransa'ya mı yoksa Toyota ve Honda'yı üreten Japonya'ya mı yoksa Hyundai sahibi olan güney koreye mi? İnsanlar markete girdiğinde fiyatları kontrol ederek 1 saat düşünerek alıyor acaba param yeter mi diye. Bizim insanımızda Yap-İşlet-Devret modelini hizmet sanıp alkışlaması gibi bunuda pohpohluyor. Realist konuşunca da insanlar vatan haini oluyor.

Komedi gibi ülke. :D

Son düzenleme:

masperv

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Muhammed
kürtleri ilgilendirmeyen durum.ama biz arabaya sahip olmasak bile faturamıza kürtlerden dolayı girecek ekstra masraf demek.adamların benzin masrafını da biz karşılıycaz bundan sonra.

rıza baba

80+ Bronze
Arkadaşlar bu az yakma olayı togg a özel değil biliyorsunuzdur inşallah. Elektrikli arabalar genel olarak az yakıyor bu kadar şaşırmaya gerek yok bence I-pace kullanıyoruz bizde evin otoparkına ZES şarj istasyonu yaptırdık en son hesapladığımda 150tl civarıydı deposu. Ek olarak: akşam ya da sabah şarj etmenize göre değişir fiyatlandırma biz akşam tarifesinden yararlanıyoruz daha ucuza doluyor.

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Ömer Aslan
Benim asıl merak ettiğim evde şarjı kaç saatte dolacak

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Diğer elektrikli araçlar da zaten 30-50 kuruş arası KM başı yakıyor.

Komedi konusu.

Ayrıca bir de benzin, dizel ile elektriğini kıyaslamışsın. Bizi ilgilendirmeyen olayda bile varil fiyatı arttığından böyle fazla fiyat maalesef. 1 sene önceki dizel, benzin fiyatlarına bile razıyım. Fiyat konusunda baya bir dibine yaklaşır.

Kötülemiyorum aracı. Çok büyük işmiş gibi gösterilmesi göze batıyor.

rıza baba

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,498
Üyeler
161,295
Son üye
Ensarerman43
Top Bottom