TOGG T10X ve T10F Euro Ncap 5 Yıldız Aldı!

Teknik açıdan geride kesinlikle değiliz. Geride olduğumuz konu, o listedeki markaların ülkelerindeki vatandaşlar istediği modelini rahatlıkla satın alıp kullanabiliyorlar. Biz ise o durumdan maalesef çok uzağız...
Reisim kac ulke gordum kac ulkede yasadim ki hala yurtdisinda yasiyorum tatile geliyorum sadece turkiye ye emin ol o kadar gerisindeyiz ki neresinden tutsan bitik vaziyette en onemlisi adalet yok olsaydi bu durumlarda olmazdik insanlar hakkini arayamiyor daha bundan ote bir koy yok.

İçinde bulunduğum sektörü bana mı öğretiyorsun donanım kurdu. Hayat internette surf yapmaktan ibaret değil neyini zehirleyecem herkes her şeyin farkında. Çoğunluk yanlış düşünüyor bi sen doğrusun xd
Kanka ben de otomotiv sektöründeyim hayırdır sen :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kimin ne demesi veya dememesi kişiye kalmış. İşin sonunda fiyatını gören çoğu kişi bu gerçekle karşılaşacak. Son zamanlarda da bir zam daha geldi.

Ekonomik sorun olduktan sonra da bu beni ilgilendirmez, yönetimdeki kişi(ler) ben değilim. Ekonomi bu hâlde olmasaydı da daha ucuza satılsaydı. Ekonomik sorun da bu ülkenin sorunu, başka ülkenin değil. Bunların hepsi böyle böyle pahalı kılar işte.

Boş paket Egea da 1 milyonu geçmişse konuşulmalı, bu da.
Sorun ekonomide zaten :D herifler egea fiyatına TOGG istiyor bu ekonomide aynen salonu da balkona katarız

4 çeker T10F manyak bir şey olmuş. Parayı vurduğumda ikinci araba olarak alırım. :D

Yok aslında ülke genelinde vatandaşlığı olanlara sağlam vergi indirimi yapsa dediğiniz şeye gerek kalmayacak ama siz bunu söylemek yerine seri üretime geçtiğinde zaten daha uyguna satılır derseniz bugün bu günlerde olmamızın sebebi siz olursunuz
Ekonomi 3 5 yıla düzelmez ancak 3 5 yıl içinde sektörde daha güçlü olabilirsiniz. Vergi indirimi çok bekleriz biz o yüzden bana kalırsa en mantıklısı budur

Teknik açıdan geride kesinlikle değiliz. Geride olduğumuz konu, o listedeki markaların ülkelerindeki vatandaşlar istediği modelini rahatlıkla satın alıp kullanabiliyorlar. Biz ise o durumdan maalesef çok uzağız...
Yerli ve milli denilince millet ucuz vs zannetti fakat malesef öyle olmadı eskiden emekli bir birey ev araba alabiliyorken şimdi ek iş yapıyorlar buna babamda dahil. Söylenecek çok söz varda neyse.

Son düzenleme:
Kanka ben de otomotiv sektöründeyim hayırdır sen :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun ekonomide zaten :D herifler egea fiyatına TOGG istiyor bu ekonomide aynen salonu da balkona katarız
sektörü ve pazarı takip et o zaman kanka ;)

Ekonomi 3 5 yıla düzelmez ancak 3 5 yıl içinde sektörde daha güçlü olabilirsiniz. Vergi indirimi çok bekleriz biz o yüzden bana kalırsa en mantıklısı budur
En mantıklısı bu değilde senin bu ülkede bunu yapacaklarını düşünmen bile komik geliyor bana

Beklemezdim sevindim

vergi indirimi beklemen daha komik bence
Vergi indirimi beklemedim senin gibiler yüzünden bekleyemiyoruz demek istedim çünkü bu durumda olmamızın sebebi böyle düşünenler yani senin gibi düşünenler

Vergi indirimi beklemedim senin gibiler yüzünden bekleyemiyoruz demek istedim çünkü bu durumda olmamızın sebebi böyle düşünenler yani senin gibi düşünenler
benim gibiler hangi sınıf anlamadım? Ben realist bir şekilde söylüyorum. Vergilerin arttığı her geçen gün vergi indirimi olmaz

benim gibiler hangi sınıf anlamadım? Ben realist bir şekilde söylüyorum. Vergilerin arttığı her geçen gün vergi indirimi olmaz
Bunu dillendirmezseniz her geçen gün bu adamlar sustuğunuzu görüp bunu yapmaya devam eder

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,524
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri