Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,205
TOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişimci Grubu) Hakkında ''TÜM'' Düşünceleriniz Nelerdir?
pek kaliteli olacağını düşünmüyorum şahsenTOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişimci Grubu) Hakkında ''TÜM'' Düşünceleriniz Nelerdir?
Hiç bir firmanın ilk ürününün kaliteli olduğuna rastladın mı?pek kaliteli olacağını düşünmüyorum şahsen
yok bide tr üretimi ya evler gibi bundanda malzemeden çalarlarHiç bir firmanın ilk ürününün kaliteli olduğuna rastladın mı?
ne yalan söyleyim ben de öyle düşünüyorum ancak tasarım, vadedilen veriler, iç tasarım gayet iyi ve fiyatı da 350 bin TL den yukarıda olmazsa gayet de alınılabilir bir otomobil haline gelir.yok bide tr üretimi ya evler gibi bundanda malzemeden çalarlar
evet ama renault zoe gibi bir araç bile 392 bin tl olduğunu unutmaülkedeki en iyi devlet ünilerindeki profesörler bile max 12k maaş alıyor. yıllık 144 bin. siz düşünün
öyle olacağı söyleniyor.Keşke TAMAMEN bizim tasarımımız ve %100 bizim parçalardan üretilecek olsaydı...
inşallah diyelimGelecekte çalışmak istediğim biryer.
asıl sorun da bu değil mievet ama renault zoe gibi bir araç bile 392 bin TL olduğunu unutma![]()