Neler Yeni

TOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişimci Grubu) Hakkında ''TÜM'' Düşünceleriniz Nelerdir?

TOGG (Türkiye'nin Otomobili Girişimci Grubu) Hakkında ''TÜM'' Düşünceleriniz Nelerdir?

• Gerçekten kaliteli olacağına inanıyorum.

Oylar: 72 35.0%
  • Çıktığı anda hemen satın alacağım.

Oylar: 7 3.4%
  • Türkler hiç bir işi beceremez.

Oylar: 23 11.2%
  • Sürekli arıza çıkartacağını ve kendinden bıktıracağını düşünüyorum.

Oylar: 31 15.0%
  • Henüz yeni çıkacağı için.

Oylar: 9 4.4%
  • Satın alanlar eğer memnun kalırsa ben de satın alırım.

Oylar: 32 15.5%
  • Bizde para ne arar. :(

Oylar: 86 41.7%
  • Ülkeme destek olmak için satın almayı düşünüyorum.

Oylar: 14 6.8%

• Oy kullanan toplam üye
    206

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Mustafacan Mermer
Instagram
canmermer06
Fiyat açısından ucuz olmayacağı baştan belli oldu çünkü D segment premium (bkz. GLC,X3,Q5) rakiplerinin içten yanmalı motorlu varyasyonlarının fiyatında olacağı söylendi. Şahsi görüşümce ilk etapta pahalı olması normal zamanında Tesla aynı şekilde çıkış yapıp gerekli sermayeyi toplayınca ekonomik modellerini piyasaya sürdü ama Avrupa'ya açılmasının büyük etkisi oldu. Pininfarina gibi başarılı bir firma ile çalışılmasından şahsen mutlu oldum sektöre adını altın harflerle kazımış firma. İlk adımda bataryalar için ABD merkezli Farasis markası ile ortaklık kuruldu bu firmada alanında başarılı firmalardan biri zamanla kendi bataryamızı üretebilir olduğumuzda geçişi yapılacak. 101 tedarikçiden 75% gibi bi rakamı yerli firma. Yerlilik oranı 100% olur mu orası muamma çok zor bir olasılık. Aslında otomotiv sektöründe tecrübe sahibi bir ülke sayılabiliriz. Yenilerde ülkemiz mühendislerinin Ford için tasarlayıp ürettiği EcoTorq motor ödül aldı. Tasarım alanında yine başarılı ismimiz Murat Günak tasarım ekibinin başındaydı ve trafikte gördüğümüz otomobillerim bazılarının tasarımcısı sektörde kabul gören bir isim. Hyundai, Fiat, Renault vs markalar ülkemizde üretim yaptığından tecrübe sahibi olmuşuzdur diye düşünüyorum özellikle TOFAŞ Fiat Türk mühendislerle çalışıyor ve Egea (Tipo) Türk mühendisler tarafından yapılan bir araçtır bu kadarlık tecrübe ile yapılabilirliği mümkün gibi duruyor.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Fiyat açısından ucuz olmayacağı baştan belli oldu çünkü D segment premium (bkz. GLC,X3,Q5) rakiplerinin içten yanmalı motorlu varyasyonlarının fiyatında olacağı söylendi. Şahsi görüşümce ilk etapta pahalı olması normal zamanında Tesla aynı şekilde çıkış yapıp gerekli sermayeyi toplayınca ekonomik modellerini piyasaya sürdü ama Avrupa'ya açılmasının büyük etkisi oldu. Pininfarina gibi başarılı bir firma ile çalışılmasından şahsen mutlu oldum sektöre adını altın harflerle kazımış firma. İlk adımda bataryalar için ABD merkezli Farasis markası ile ortaklık kuruldu bu firmada alanında başarılı firmalardan biri zamanla kendi bataryamızı üretebilir olduğumuzda geçişi yapılacak. 101 tedarikçiden 75% gibi bi rakamı yerli firma. Yerlilik oranı 100% olur mu orası muamma çok zor bir olasılık. Aslında otomotiv sektöründe tecrübe sahibi bir ülke sayılabiliriz. Yenilerde ülkemiz mühendislerinin Ford için tasarlayıp ürettiği EcoTorq motor ödül aldı. Tasarım alanında yine başarılı ismimiz Murat Günak tasarım ekibinin başındaydı ve trafikte gördüğümüz otomobillerim bazılarının tasarımcısı sektörde kabul gören bir isim. Hyundai, Fiat, Renault vs markalar ülkemizde üretim yaptığından tecrübe sahibi olmuşuzdur diye düşünüyorum özellikle TOFAŞ Fiat Türk mühendislerle çalışıyor ve Egea (Tipo) Türk mühendisler tarafından yapılan bir araçtır bu kadarlık tecrübe ile yapılabilirliği mümkün gibi duruyor.
%100 katılıyorum.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

memz

80+ Silver
En İyi Cevap
2
bizde para ne arar daha rx550lili pc aldıramıyom babama

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
kendi ülkenin arabasından da vergi almazsın hee
Olay o değil.
Yılda 1 milyondan fazla üretim yapan firmadan mı almak daha ucuz yoksa yılda 10000 tane üretim yapan firmadan mı almak daha ucuz?
Bilip bilmeden konuşmayın. %100 yerli olması bizim için kötü.
Hangi firma %100 yerlilikte çalışıyor?
Volvo'nun yerlilik oranı %30'dan yüksek değil.

Top Bottom