Ana Konu TOGG 'un hem model adı hemde fiyatları açıklandı

Almam ben daha ne olduğu ne olacağı belli değil

hocam alınır ya iyi araba
Hocam bu togg iyi olmayacak bence en alt paket baya düşük özellikler olacak beklentilerin altında kalacak ayrıca trde elektrikli araçlar için şarj altyapısı yok yurtdışında birkaç yıldır bunlarla ilgili çalışmalar yapılıyor togg birden çıkmış bir oy toplama projesi aslında biraz

Hocam bu togg iyi olmayacak bence en alt paket baya düşük özellikler olacak beklentilerin altında kalacak ayrıca trde elektrikli araçlar için şarj altyapısı yok yurtdışında birkaç yıldır bunlarla ilgili çalışmalar yapılıyor togg birden çıkmış bir oy toplama projesi aslında biraz
hocam tesla tr dde kurmaya başlıyor çoğu benzinlikte ben gördüm dolum yeri ama ?

anlık bnim akpli babamın kredi çekiş şekli :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Kaynak nedir? Başka bir yerde yok hiç bu haberden.

hocam tesla tr dde kurmaya başlıyor çoğu benzinlikte ben gördüm dolum yeri ama ?
Hocam bende gördüm ancak şu an elektrikli yaygınlaşmadı. Yaygınlaşınca sıkıntılar çıkmaya başlayacak araçların şarjı yavaş dolacak

510 km olanın ağırlığı 2tonu geçer 3e yaklaşır o araca 160kw motor tatmin etmez yüksek beygirli modeli bekliyorum

510 km olanın ağırlığı 2tonu geçer 3e yaklaşır o araca 160kw motor tatmin etmez yüksek beygirli modeli bekliyorum
4x4 olan modelin fiyatı sanırım 1.6ila 1.7m gibi bir söylenti vardı ama tam bilmiyorum ön ve arkadan çekişli olup 510km giden direkt alınır

Geri