Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,575
Almam ben daha ne olduğu ne olacağı belli değil
hocam alınır ya iyi arabaAlmam ben daha ne olduğu ne olacağı belli değil
Hocam bu togg iyi olmayacak bence en alt paket baya düşük özellikler olacak beklentilerin altında kalacak ayrıca trde elektrikli araçlar için şarj altyapısı yok yurtdışında birkaç yıldır bunlarla ilgili çalışmalar yapılıyor togg birden çıkmış bir oy toplama projesi aslında birazhocam alınır ya iyi araba
hocam tesla tr dde kurmaya başlıyor çoğu benzinlikte ben gördüm dolum yeri ama ?Hocam bu togg iyi olmayacak bence en alt paket baya düşük özellikler olacak beklentilerin altında kalacak ayrıca trde elektrikli araçlar için şarj altyapısı yok yurtdışında birkaç yıldır bunlarla ilgili çalışmalar yapılıyor togg birden çıkmış bir oy toplama projesi aslında biraz
Harun Şen instagramda paylaşmış model numarasını girince normalsozlukte de konusu varKaynak nedir? Başka bir yerde yok hiç bu haberden.
Harun Can Şen kim?Harun Can Şen instagramda paylaşmış model numarasını girince normalsozlukte de konusu var
Hocam bende gördüm ancak şu an elektrikli yaygınlaşmadı. Yaygınlaşınca sıkıntılar çıkmaya başlayacak araçların şarjı yavaş dolacakhocam tesla tr dde kurmaya başlıyor çoğu benzinlikte ben gördüm dolum yeri ama ?
Şu hesap da paylaşmışKaynak nedir? Başka bir yerde yok hiç bu haberden.
genelde teknolojik gündemi tanıtan biri kendisi instagramda falan reels videoları atıp paylaşımlar yapıyorHarun Can Şen kim?
4x4 olan modelin fiyatı sanırım 1.6ila 1.7m gibi bir söylenti vardı ama tam bilmiyorum ön ve arkadan çekişli olup 510km giden direkt alınır510 km olanın ağırlığı 2tonu geçer 3e yaklaşır o araca 160kw motor tatmin etmez yüksek beygirli modeli bekliyorum