Neler Yeni

Togg yapılamaz diyenler nerede acaba?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

olci53

80+ Bronze
plaka değiştire değiştire takılır 100-200 araba sokaklarda

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,365
İsim
Diyarhan
Diğer markaların zamanında kendi vatandaşı böyle düşünse bu markalar ne halde olurdu acaba. Yazık. Sırf muhalefet için her şeyi kötülemek...
Opel kendi çalışanlarına yüksek taksit ve farksız araç veriyor. Maaşının 4 de 1 i ile arabanı kullanıp işe gidiyorsun ve araç sahibi oluyorsun.

YazılımKafa

80+ Silver
Başka bahaneleri kalmadı. Şu anki yönetimi ben de desteklemiyorum ama bu projeyi beğenmemek cidden hazımsızlıktır.
Sinirlendiğim mevzu her konuda siyasi düşünülmesi. Faydalı mı zararlı mı düşünen yok. Birde herkes bilirkişi gibi yalan yanlış kulaktan dolma konuşuyor. Ülkede anca kutuplaşma var . Birlik beraberlik diye bir şey kalmamış

YazılımKafa

80+ Silver

Carrier

80+ Bronze
bu ulkeden bir bok olmaz yerli arac yapiyoruz, ulan daha adam gibi özellikleri bilmeden piyasaya cikmadan ağzina siciyorlar yazik
türk halkı kadar devletini kötüleyen başka halk yoktur

OnurCiftci26

80+ Bronze
Asgari maaşla geçinen baban alamadıktan sonra ne anlamı var çıkmasının. Kafanıza yazık.
Kardeş niye dar görüşlüsünüz anlamıyorum. Bu arabanın tek modeli olmayacak. Ucuz versiyonları da olacak, ülkeye döviz girmesine de yardımcı olacak, rekabet gelecek. Şimdi değil ama 10 sene sonra ekmeğini yiyeceğiz belki de.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
Diğer markaların zamanında kendi vatandaşı böyle düşünse bu markalar ne halde olurdu acaba. Yazık. Sırf muhalefet için her şeyi kötülemek...
sırf muhalefet için derken? ben kendi kesemi düşünmeyeceksem neyi düşüneceğim? örneğin zar zor 1m para ayarlamışım ( birşeyler satarak veya kredi çekerek) tutup da bunu kroniğinin olup olmadığını bilmediğim bir araba alarak kumar mı oynamam gerekiyor? bilindik modelleri tercih edip mecburen benim keseme zarar vermeyen modeli seçicem.
eğer togg aracı yapılırken vatandaş düşünülseydi full elektirikli lüks bir şey yapmak yerine daha ekonomik kroniği yok denecek kadar az başka firmaların ürünlerini kullanarak( şuan yaptıkları şeyin daha ekonomik halini) yapsalardı ülkede onu tercih eden daha çok olurdu. rusyanın şuan yaptığı gibi. vaz markası altında ürettiği modeller yıllardır değişmeyen, kroniği yok denecek kadar az olup fiyatının uygun olan modelleri.... ben 8k maaş alıp bu togg'u nasıl alacağım? ben alamıyorsam asgari ücretliler nasıl alacak? böyle düşünmeyip tek taraflı düşününce herkes muhalefet mi oluyor sizin algınızda?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,966
İsim
tümen dağ
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom