Toki hakkinda soru ?

18 yaşından büyüksen ve velayet olarak bağlayıcı bir durumun yoksa ikiniz de ev sahibi olabilirsiniz...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tabi diğer şartları da dikkate alman gerekir...

Arkadaslar hem babama hemde bana cikmis gozukuyor ayni hanedeyiz birimizinki iptal mi olacak yoksa ikimizde alabilecekmiyiz
ikiniz aynı anda alamazsınız.Bir tanesi yüksek ihtimal iptal olucak.
1771426790210.webp

Alabilir, açın sorun toki iletişim hattına, 500bin sosyal konut projesi şartları zaten çokça tartışıldı, youtube ve sıkça sorulan sorularda yanıtlandı bu sorular...

ikiniz aynı anda alamazsınız.Bir tanesi yüksek ihtimal iptal olucak.
Alıntıyı görüntüle
Hocam basvuru coktan yapildi zaten ikimizdede hak sahibi oldugumuz yaziyor suan

18 yaşından büyüksen ve velayet olarak bağlayıcı bir durumun yoksa ikiniz de ev sahibi olabilirsiniz...

Tabi diğer şartları da dikkate alman gerekir...
19 yasindayim ayni hanedeyiz hocam diger sartlar neler bilginiz varmi

19 yasindayim ayni hanedeyiz hocam diger sartlar neler bilginiz varmi
O kadar çok şart var ki, burdan sağlıklı bilgi almak doğru olmaz, arayın tokiyi size özel durumlarınızla ilgili sorular soracaklardır, ona göre zaten kesin cevap alırsınız.

Tamam başvuru için kısıtlama koymadılar koyamazlarda zaten Bazıları Ayrı yaşadığı için.Public olarak başvuruları açtılar.
Ayrı değilseniz 1 kişi hak alacak

Kurallarda yazıyor ama kurallara göre hareket ediliyor

Büyük olasılıkla konu sahibi engelli kategorisinden başvurmuş, babası da emekli kategorisinden filan... Eğer velayet durumu varsa evlerden birini alamayabilirsiniz, şartları burdan kesin bilemez kimse çünkü özel bilgileriniz gerek, bir çok madde var bilinmesi gerekli... Bunları ancak toki ile konuşmanız gerekir.

Büyük olasılıkla konu sahibi engelli kategorisinden başvurmuş, babası da emekli kategorisinden filan... Eğer velayet durumu varsa evlerden birini alamayabilirsiniz, şartları burdan kesin bilemez kimse çünkü özel bilgileriniz gerek, bir çok madde var bilinmesi gerekli... Bunları ancak toki ile konuşmanız gerekir.
Ne engellisi dostum genc kategorisi

Arkadaslar hem babama hemde bana cikmis gozukuyor ayni hanedeyiz birimizinki iptal mi olacak yoksa ikimizde alabilecekmiyiz

İkinizde alamayacak olsanız birinizinki daha kuraya kalmadan iptal olurdu zaten. Bu süreçten sonra iptal durumu söz konusu değil.

İkinizde alamayacak olsanız birinizinki daha kuraya kalmadan iptal olurdu zaten. Bu süreçten sonra iptal durumu söz konusu değil.
Hocam gptye sordugumda sozlesme evrak kisminda tek bir kisi secip ona hak veriliyor dedi umarim bu projede farkli detaylar vardir

biriniz genc biriniz emekli ya da normal basvurduysa alabilir ikinizde ayni kategorideyse olmuyo diye biliyorum

biriniz genc biriniz emekli ya da normal basvurduysa alabilir ikinizde ayni kategorideyse olmuyo diye biliyorum
Hocam ayni proje sonucta ama umarim sizin dediginiz gibidir eger boyle degilsede asiri sacma bi sistem yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,076
Üyeler
189,029
Son üye
medi
Geri