berkauaslan49
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 477
Arkadaslar hem babama hemde bana cikmis gozukuyor ayni hanedeyiz birimizinki iptal mi olacak yoksa ikimizde alabilecekmiyiz
ikiniz aynı anda alamazsınız.Bir tanesi yüksek ihtimal iptal olucak.Arkadaslar hem babama hemde bana cikmis gozukuyor ayni hanedeyiz birimizinki iptal mi olacak yoksa ikimizde alabilecekmiyiz
Hocam basvuru coktan yapildi zaten ikimizdede hak sahibi oldugumuz yaziyor suanikiniz aynı anda alamazsınız.Bir tanesi yüksek ihtimal iptal olucak.
Alıntıyı görüntüle
19 yasindayim ayni hanedeyiz hocam diger sartlar neler bilginiz varmi18 yaşından büyüksen ve velayet olarak bağlayıcı bir durumun yoksa ikiniz de ev sahibi olabilirsiniz...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tabi diğer şartları da dikkate alman gerekir...
O kadar çok şart var ki, burdan sağlıklı bilgi almak doğru olmaz, arayın tokiyi size özel durumlarınızla ilgili sorular soracaklardır, ona göre zaten kesin cevap alırsınız.Hocam basvuru coktan yapildi zaten ikimizdede hak sahibi oldugumuz yaziyor suan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
19 yasindayim ayni hanedeyiz hocam diger sartlar neler bilginiz varmi
Tamam başvuru için kısıtlama koymadılar koyamazlarda zaten Bazıları Ayrı yaşadığı için.Public olarak başvuruları açtılar.Hocam basvuru coktan yapildi zaten ikimizdede hak sahibi oldugumuz yaziyor suan
Ne engellisi dostum genc kategorisiBüyük olasılıkla konu sahibi engelli kategorisinden başvurmuş, babası da emekli kategorisinden filan... Eğer velayet durumu varsa evlerden birini alamayabilirsiniz, şartları burdan kesin bilemez kimse çünkü özel bilgileriniz gerek, bir çok madde var bilinmesi gerekli... Bunları ancak toki ile konuşmanız gerekir.
Arkadaslar hem babama hemde bana cikmis gozukuyor ayni hanedeyiz birimizinki iptal mi olacak yoksa ikimizde alabilecekmiyiz
Hocam gptye sordugumda sozlesme evrak kisminda tek bir kisi secip ona hak veriliyor dedi umarim bu projede farkli detaylar vardirİkinizde alamayacak olsanız birinizinki daha kuraya kalmadan iptal olurdu zaten. Bu süreçten sonra iptal durumu söz konusu değil.
Hocam ayni proje sonucta ama umarim sizin dediginiz gibidir eger boyle degilsede asiri sacma bi sistem yanibiriniz genc biriniz emekli ya da normal basvurduysa alabilir ikinizde ayni kategorideyse olmuyo diye biliyorum