Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint alınır mı?

unkn4wn

80+
Reaksiyon skoru
128
youtube shortsta karşıma çıktı özellikle karlı bölüm ve grafikleri hoşuma gittiği için bakmak istedim ve indirimde olduğunu görünce acaba alınabilirmi diye sordum kendi kendime fakat anlamadığım birkaç şey var onları sormak istiyorum . eastergamerstv bütün hikayeyi oynadığı bir oynatma listesi var fakat ordaki hiçbir videoda özellikle bahsettiğim karlı bölümü göremedim acaba bu satın aldığı paketlemi ilgili önceden satın alan yada oynayan varsa paketler arasında ne gibi farklılıklar var başka söylerse mutlu olurum.
1764972552130.webp

Güzel oyundur karlı kısımlar var, tek başına da oynarsın yanına 3 tane de adam koyabiliyorsun onlara emir verebiliyorsun dur yat kalk ateş et vs, yada bir arkadaşına da aldırıp beraber 2 niz düşmanlara karşı oynaya bilirsiniz ben abimle oynamıştım çok zevkliydi , wildlands oyunuda güzeldi onuda oynamıştım .

Güzel oyundur karlı kısımlar var, tek başına da oynarsın yanına 3 tane de adam koyabiliyorsun onlara emir verebiliyorsun dur yat kalk ateş et vs, yada bir arkadaşına da aldırıp beraber 2 niz düşmanlara karşı oynaya bilirsiniz ben abimle oynamıştım çok zevkliydi , wildlands oyunuda güzeldi onuda oynamıştım .
teşekkürler hocam peki siz hangi paketi satın almıştınız ? birkaç yorumda düşük paket alınca hikayenin kısaltıldığı gibi şeyler okumudum. öyle değilse bile paket arasındaki farklar nedir tam olarak?

Geri