Neler Yeni

Tom Clancy's The Division 2 Warlords of New York Edition 20 tl

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Cs ile division aynı tarz oyun değil mi?
Hayır öyle olduğunu düşünmüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klasik Enis kirazoğlu kitlesi. Her şakanın b*kunu çıkarıyolar ve Enis Kirazoğlu da bunun üzerinden prim yapıyor.
Aslında kitle değil. Enis Kirazoğlu her videonun sonunda bu olayı hatırlatmasa kitle zaten bu kadar şaka yapmayacaktı.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Yani boş bir olayı veletler gülüyor diye her videoda tekrarlaması hoş değil bence.
Bence hoş ve ben gülüyorum. Velet demende umurumda değil böyle konuşuyorsun ve ne kadar küçük olduğunu kendin belli ediyorsun.Düzgün konuş.

İsmail_68

80+ Bronze
Tamam da sana ne oluyor ? Adamın prim yaptığı yok sanki division ile dalga geçince abone sayısı mi artıyor ?
Garip bir bakış açısı. Abonesi artması umrumda değil. Ben de severek izliyordum ama son zamanlarda cidden kitlesine yönelik şeyler yapıyor ve can sıkıcı.

Hayır öyle olduğunu düşünmüyorum.

Aslında kitle değil. Enis Kirazoğlu her videonun sonunda bu olayı hatırlatmasa kitle zaten bu kadar şaka yapmayacaktı.
Karşılıklı bir olay dediğiniz gibi.

Bence hoş ve ben gülüyorum. Velet demende umurumda değil böyle konuşuyorsun ve ne kadar küçük olduğunu kendin belli ediyorsun.Düzgün konuş.
Cidden cherryson,wiçur 3,900 saat gibi seylere gülüyorsan bence senin yaşın belli oluyor.

Neyse konuyu dağıtmayalım

Sanırım 900 saat division oynayan arkadaş sizsiniz son videolarda bu konu hakkında konuşmadı
4 farklı videoda gördüm sanırım aynı muhabbeti. En sonuncudan bahsetmiyorum.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
evet başlıkta da belirtiğim gibi oyun bu fiyata geliyor belki aranızda bilmeyen olabilir diye paylaştım epic gamesten alabilirsiniz
Aşırı oynama fazla ubi oyunu oynamaktan oyun zehirlenmesi geçirirsin.

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
İyi de o CS oynanır. 900 saat Division da ne bulmuş o arkadaş bilmiyorum.
Arkadaş grubun var ise divison da oynanır.Ben 900 gömdüm mü bilmiyorum çünkü ps4 de zaman göstermiyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,878
Üyeler
161,926
Son üye
AliNk.
Top Bottom