🔥İndirim Tonny black bot çeşitleri 199 TL

D3ATHLY

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,089

Bu botlardan kullanan var mı ?

Biliyorum ekonomik durumlar iyi degil ama, özellikle bot alırken ayak sağlıgını düsünmek lazım. Bu tarz botlar şekli bozar, rahat oldugunu da düsünmüyorum bu paraya. 500-600 verip en azında lumberjack tarzı rahat markalara yönelmek lazım bot her sene alınan bir şey degil sonucta. Sezonluk kullanılan ürün.

Biliyorum ekonomik durumlar iyi degil ama, özellikle bot alırken ayak sağlıgını düsünmek lazım. Bu tarz botlar şekli bozar, rahat oldugunu da düsünmüyorum bu paraya. 500-600 verip en azında lumberjack tarzı rahat markalara yönelmek lazım bot her sene alınan bir şey degil sonucta. Sezonluk kullanılan ürün.
Ben bu markanın sneakırını kullanıyorum şuan çok rahat bence botlarıda fena değildir bütçe yetmiyorsa alınabilir.Kotu değil

Bu botlardan kullanan var mı ?

bütçesine göre illaki vardır, slazenger bot aldım, markasına takılacak olursak slazenger ayağımı yara etti, o kadar berbat bot olamaz, bunların yine dini imanı var.

bütçesine göre illaki vardır, slazenger bot aldım, markasına takılacak olursak slazenger ayağımı yara etti, o kadar berbat bot olamaz, bunların yine dini imanı var.
Slazenger paylaşanlara kızıyordum hocam.Çünkü ayakkabilari 2 ay dayanmıyor

Slazenger paylaşanlara kızıyordum hocam.Çünkü ayakkabilari 2 ay dayanmıyor

montunu aldım, 1 hafta sonra öyle bir söküldü ki arka kol eklem yerinden, sanki XL bedenime S giyiyormuşum gibi patladı, terzi bunu dikemem dedi bende attım, yazık para veriyoruz yani.

rez merak ettim 200 liraya 1kg tatlı alınmıyor artık

Geçen kış kullandım 200 TL e kış geçirebilirsin. Su geçirmezliği iyi sıcak tutuyor karda. Buz üzerinde kayması çok yoktu genel anlamda alınabilir Max 2 kış götürür

Ben aldım önceki indirimde.Gayet güzel,biraz uzun gösterebilir,ama bence bot tam bir kar botu o şekil.Normal giyilir mi? Tabii ki.Rahat,sadece ayak numarına dikkat edin benim tam oldu aldığım ayak numarasıyla

Slazengerin kalemlerini kullanıyorum 4 yıl dayandı ama o kadar dayanmasının sebebi çakma olması

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,212
Üyeler
195,564
Son üye
Kang
Geri