Excator23cm
80+ Gold
1-Tsubasa
okuduğunuz için teşekkürler.
okuduğunuz için teşekkürler.
Evet DXD çıktığı dönemde öyle yaratıcı pek anime yoktu. O yüzden DxD kaliteli bir animedir. Aksini iddia eden Tokyo Ghoul fanboyudur.Bence de yaratıcı bir hikayesi var high school dxdnin
Kendine has bir hikayesi var başka benzer hikayesi olan bir seri yoktu çıktığında
hocam tüm ecchi'lerde aynı bence arkadaki hikâye evet farklı ama gözümüze sokulan hikâye aynı bizim simp oğlan güçlü kudretli bir kızın kölesi oluyorBence de yaratıcı bir hikayesi var high school dxdnin
Kendine has bir hikayesi var başka benzer hikayesi olan bir seri yoktu çıktığında
duygusal ama güzel izlemeye değer kaza geçirip geçmişi silinen bi çocuğun üni hayatını anlatıyorGolden Time hard diskimde var ama izlemedim güzel mi gerçekten.
he çıktığı dönemi bilmem ama şu anda bir sürü alternatifi var benceEvet DXD çıktığı dönemde öyle yaratıcı pek anime yoktu. O yüzden DxD kaliteli bir animedir. Aksini iddia eden Tokyo Ghoul fanboyudur.
Alternatifi çok ama yeri yine de ayrıdır DxD'nin.he çıktığı dönemi bilmem ama şu anda bir sürü alternatifi var bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela Tsugomomo hem ecchi'liği abartmıyor hem de daha ilgi çekici bence
hocam tüm ecchi'lerde aynı bence arkadaki hikâye evet farklı ama gözümüze sokulan hikâye aynı bizim simp oğlan güçlü kudretli bir kızın kölesi oluyor
o yüzden başyapıthe çıktığı dönemi bilmem ama şu anda bir sürü alternatifi var bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mesela Tsugomomo hem ecchi'liği abartmıyor hem de daha ilgi çekici bence
benim animeden nefret eden arkadaşıma izlettirebildiğim tek anime. Ama kendisi inatla bunun hentai olduğunu savunuyor.Alternatifi çok ama yeri yine de ayrıdır DxD'nin.
izlemedim en son trt çocuk da mı ne çıktığı zaman izlemiştimUsta Bakugan New Vestoria olan sezonu çok güzel.