YouTube üzerinde hesabı var.Top gear izlemek istiyorum ama birtürlü izkeyecek yer bulamıyorum. Legal illegal izleyebileceğim yer varmı acaba?
3dk lık fakat böle böle yapmışlar. Zaten birini izlerken devamını önerilen videolar sıralamısında görüyorsunTam bölüm olarak varmı?
Sadece milyon izlenen videolarda altyazı var. Bana farklı bir yer lazım.3dk lık fakat böle böle yapmışlar. Zaten birini izlerken devamını önerilen videolar sıralamısında görüyorsun
Prime da olabilir. İstersen 30 gün deneme süresini al izleSadece milyon izlenen videolarda altyazı var. Bana farklı bir yer lazım.
Prime videoda grand tour var aynı kadronun çektiği onun bitirdim şimdide özlemeye başladım beni ancak top gear tatmin eder.Prime da olabilir. İstersen 30 gün deneme süresini al izle
Çoğu yerden kalkmış. Malesef bulunması zorPrime videoda grand tour var aynı kadronun çektiği onun bitirdim şimdide özlemeye başladım beni ancak top gear tatmin eder.
Neyse bir tane mitshubishi paçaladıkları video vardı. O güzelBirde eski ya ondan. Neyse youtube ile yetineceğiz. Zaten 144p izliyorum eskiliği belli olmuyor xD