Düşüneceğim, teşekkürler.Sana kalmış, alırsan daha iyi olur tabii ki.
Kasaya o kadar vermek yerine kasayı ''Aerocool'' gibi markalarla değişirseniz RAM'ı 16 yapabilirsiniz sanırım.
RAMi 2x8 zorlayabilirsin bence.
Beyler oyun amaçlı kullanılmayacak başta. Rami ileride takviye yapacağım bu yüzden.3400g zorlarsanız ileride ekran kartı konusunda da rahat olursunuz ama bütçeniz 3400g ye zorlamaya yetiyorsa işlemciden önce rami 8x2 yapmak kesinlikle daha mantıklı yine de dediğim gibi siz bilirsiniz
bende minecraft oynuyom benimkide apu sistem çift kanal ram ile 500fps alıyom sunucularda normal dünyada ise 1897fps görmüşlüğüm var o yüzden önerdim hem sadece mc oynicaksan 480gb depolama yerine 256 gb al ve ram i çift kanal yap önerim bu dinlemek sana kalmış ister dinle ister dinleme.Başlarda oyun oynanmayacak. Sadece minecraft falan oynanacak. O yüzden rami ileride takviye yapacağım.
50 TL fiyat farkına değmez gibi geliyor. Kafamda 3400g ye zorlamalı mıyım sorusu var.
Kankam sistem uzun süreli kullanılacak parça değişikliği pek olmayacak. O yüzden ssd yi 480 gb tuttum. Kardeşim 2 ye yeni geçti henüz. Oynadığı bir tek mc var onun haricinde internetten ödev çıktısı falan alıcak. Rami ileride takviye yapacağım bu yüzden.bende minecraft oynuyom benimkide APU sistem çift kanal RAM ile 500fps alıyom sunucularda normal dünyada ise 1897fps görmüşlüğüm var o yüzden önerdim hem sadece mc oynicaksan 480gb depolama yerine 256 gb al ve RAM i çift kanal yap önerim bu dinlemek sana kalmış ister dinle ister dinleme.
Ben de onu düşünüyorum şu an teşekkürler.3400g zorlayın rami de sonra ekleyin bence gayet mantıklı olur böyle
o zaman 3400g al 8yıl bile kullanırsınKankam sistem uzun süreli kullanılacak parça değişikliği pek olmayacak. O yüzden SSD yi 480 gb tuttum. Kardeşim 2 ye yeni geçti henüz. Oynadığı bir tek mc var onun haricinde internetten ödev çıktısı falan alıcak. Rami ileride takviye yapacağım bu yüzden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben de onu düşünüyorum şu an teşekkürler.