Sadeceogrenmekistiyorum
80+ Gold
O onların hatasıDostum ozaman neden hazır sistemlerde Sandisk,Powerboost kullanılıyor sorunlu olsa kullanılmazdı ?
O onların hatasıDostum ozaman neden hazır sistemlerde Sandisk,Powerboost kullanılıyor sorunlu olsa kullanılmazdı ?
eğer güvenmiyosan kingston a2000 m.2 alabilirsin ondada sorun yokkardeşim derdimi anlatamıyorum sana böylesi daha kolay ama deniyceğim şansımı teşekkür ederim
12600 kurtarmaz mıknk 2080s ve 3800x li sistemi 12k ya toplarsan haberdar et bizde alak
demekki test edip yapmış ki o sistemi o yüzden satışa çıkarttırdı neyse tartışmaya kapalıHer insan herşeyi bilcek diye bir şey yok toshiba kioxia m.2 ssdleri piyasaya süreli 1.5 ay gibi bir süre oldu ve henüz tam anlamıyla bilinen bir SSD değil boş yapma dostum henüz tam sonuçlar yok ama çoğu insan kronik diyor ve abdullah abi ilah değil herşeyi bilemez fakat o fiyata daha iyi ssd alınabilir !
tm knk link at12600 kurtarmaz mı
Sorunlu ama.sorunlu olsa da sistem 3 de kullanılmazdı
demekki test edip yapmış ki o sistemi o yüzden satışa çıkarttırdı neyse tartışmaya kapalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
tm knk link at
Arkadaşım adam monitör + soğutmada alıyor.Sorunlu ama.
Bu çok çok çok çok daha iyi olur. Ödeme kolaylığı diye bir şey yok buradan da aynı şekilde ödeyeceksin diğer şekilde de. Saçma sapan bir sistem alacaksın
![]()
Teknobiyotik Super Fırsat Sistemi - Intel i5 10400F 2.9GHz, RX6600 XT 8GB, 16GB Ram, 500GB m.2 SSD Oyun Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
güzel sistemİşlemciyi 3800x![]()
Teknobiyotik Super Fırsat Sistemi - Intel i5 10400F 2.9GHz, RX6600 XT 8GB, 16GB Ram, 500GB m.2 SSD Oyun Bilgisayarı - Ekran Kartlı Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Anakartı b450m pro4
PSU yu isteğe bağlı 700W yapabilirsin
ASUS ROG STRIX Radeon RX 5700 XT OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran KartıMSI O modeli sorunlu msı sağolsun batırdı başka model yönel. https://forum.donanimhaber.com/5700...-durun-msi-5700-xt-alacaklar-iceri--139954999 Tuf evoya yönelin. ya da Gigabyte![]()
Alsın. Eee? Yine yetiyor bütçe.Arkadaşım adam monitör + soğutmada alıyor.
olmaz bu daha da sorunlu.ASUS ROG STRIX Radeon RX 5700 XT OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
bunaa yönelsem ?
3600x e gerek yok çünkü ayrıca pahalıSebep ?
olmaz. tuf evo derim.ASUS ROG STRIX Radeon RX 5700 XT OC 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
bunaa yönelsem ?
Arkadaşım kronik sorunların 2-3 ay sonra ortaya çıktığını anlayabilirsin.demekki test edip yapmış ki o sistemi o yüzden satışa çıkarttırdı neyse tartışmaya kapalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
tm knk link at
12.000TL ye monitör+Soğutma dahil kankaSorunlu ama.
Bu çok çok çok çok daha iyi olur. Ödeme kolaylığı diye bir şey yok buradan da aynı şekilde ödeyeceksin diğer şekilde de. Saçma sapan bir sistem alacaksın
![]()