Topladığım bu parçalar alınır mı?

Marka ne kadar iyi hocam? Bide 10k'ya anakart almak istemiyorum açıkçası başka bu tarz anakart öneriniz var mı?
marka iyi ve kaliteli bir marka onun haricinde anakartınız güzel fakat atx bir şey isterseniz b650 eagle ax var o fiyata

marka iyi ve kaliteli bir marka onun haricinde anakartınız güzel fakat atx bir şey isterseniz b650 eagle ax var o fiyata
Açıkçası hocam kasa aşağıda duracak masanın altında yani görüntü o kadar da önemli değil gibi ama özellik olarak fark varsa eğer gigabyte'a bakabilirim.

Arkadaşlar selamlar AM5 sistem topluyorum kendime F/P olarak genel olarak full stack developer'ım yazılımla ilgileniyorum kısaca oyun olarakta CS2 oynarım ara sıra kafa dağıtmalık o kadar. Aşağıda üç adet parçaya karar verebildim onları alacağım parçaları tek tek topluyorum direk 50-60k verecek bütçem yok bu yüzden sadece parça önerisi istiyorum şimdiden teşekkür ederim.

Dipnot: Ekran kartını ikinci el alma seçeneğim mevcut.

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci
Anakart: MSI B650M Gaming Plus Wi-Fi AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart
SSD: KIOXIA EXCERIA PRO 1TB NVMe M.2 SSD (7300MB Okuma / 6400MB Yazma)

Bütöe kısıtlıya anakarta 8K vermene gerek yok 8K ve üstü vereceksen B850 almalasın

Açıkçası hocam kasa aşağıda duracak masanın altında yani görüntü o kadar da önemli değil gibi ama özellik olarak fark varsa eğer gigabyte'a bakabilirim.
aman aman bir fark yok bu bütçede ikisi alınabilir daha düşük kartlarda var

Bütöe kısıtlıya anakarta 8K vermene gerek yok 8K ve üstü vereceksen B850 almalasın

Teşekkürler hocam fikir için lakin evet 7.5K üstünü vermem attığım msi alacağım veyahut Gigabyte B650 Eagle AX Wi-Fi AMD AM5 DDR5 alacağım
aman aman bir fark yok bu bütçede ikisi alınabilir daha düşük kartlarda var
o zaman tamam hocam bakayım ikisinden birini alayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asusun bu kasası çok hoş geliyor fiyat da yakın zamanda cok değişmedi bu yaz nasip olursa bende sistem toplayacağım kafamdakı kasa bu.
NZXT indirime düşse hocam çok iyi kasa da işte düşmüyor alternatif olarak Asus alacağız gibi anakartım ile de uyumlu olur mu beyazını alsam kasanın?

Teşekkürler hocam fikir için lakin evet 7.5K üstünü vermem attığım msi alacağım veyahut Gigabyte B650 Eagle AX Wi-Fi AMD AM5 DDR5 alacağım

NZXT indirime düşse hocam çok iyi kasa da işte düşmüyor alternatif olarak Asus alacağız gibi anakartım ile de uyumlu olur mu beyazını alsam kasanın?
Size kalmış ama beyaz parça yok suanlık galıba siyah daha iyi gider

şu kasa kolay kolay düşmüyor 5 binin altına düştüğünü görmedim ben düz 5 den aldım sonra 6 bin bandında gezdi umarım düşer

Size kalmış ama beyaz parça yok suanlık galıba siyah daha iyi gider
Tamam hocam teşekkür ederim işlemciyi alıyorum şimdi ram'de alacağım kalanlara bakacağım.

şu kasa kolay kolay düşmüyor 5 binin altına düştüğünü görmedim ben düz 5 den aldım sonra 6 bin bandında gezdi umarım düşer
5350 TL alınır mı hocam?

Tamam hocam teşekkür ederim işlemciyi alıyorum şimdi ram'de alacağım kalanlara bakacağım.

5350 TL alınır mı hocam?
bütçe varsa neden olmasın hocam fakat abartmaya gerek yok asus a21 de gayet iyi

Geri