Topladığım pc alınır mı?

talhabkr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,735
Dün çok saçma pc atmıştım bugün tekrardan topladım. Bu pc de aynı şekilde tek tek ve indirim kovalayarak almayı düşünüyorum.

Ryzen 5 5500(2600tl)

B450m-a pro max (1000tl)

Corsair Vengeance 8x2 (1400tl)

Rx 6500XT (3800tl)

WD green 480GB m.2 (700tl)

Corsair Carbide spec-5 cv650w(1550tl)

Sistem güzel gibi fakat 3.8K'ya 2. elden çok daha performanslı bir kart alınabilir gibi geldi. 550M kullanmadığınız için tam verim de alamayacaksınız. Bu bir problem olur mu? hayır. Gene tüm oyunları Yüksek ayarda oynatabilen bir kart kendisi fakat 2. ele sıcak bakıyorsanız daha iyi seçenekler mevcut.

Sistem güzel gibi fakat 3.8K'ya 2. elden çok daha performanslı bir kart alınabilir gibi geldi. 550M kullanmadığınız için tam verim de alamayacaksınız. Bu bir problem olur mu? hayır. Gene tüm oyunları Yüksek ayarda oynatabilen bir kart kendisi fakat 2. ele sıcak bakıyorsanız daha iyi seçenekler mevcut.
ekran kartını 2.el düşünebilirim rx 6500 ün pce 4.0 performans arasında çok fark olmadığı için gerek duymadım

Dün çok saçma pc atmıştım bugün tekrardan topladım. Bu pc de aynı şekilde tek tek ve indirim kovalayarak almayı düşünüyorum.

Ryzen 5 5500(2600tl)

B450m-a pro max (1000tl)

Corsair Vengeance 8x2 (1400tl)

Rx 6500XT (3800tl)

WD green 480GB m.2 (700tl)

Corsair Carbide spec-5 cv650w(1550tl)
ram pahalı geldi

ekran kartını 2.el düşünebilirim rx 6500 ün pce 4.0 performans arasında çok fark olmadığı için gerek duymadım
Sıfır olsun benim olsun diyorsanız mantıklı seçenek o bütçede kart kalmamış zaten :D İleride anakart upgrade ettiğinide bedavadan fps artışı yaşarsınız.

Vengeance 8*2 dediğiniz RGB olan ramler değil mi?

işlemcin pcie 3.0 dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ram çok hoşuma gittiği için tercih ettim

işlemcin pcie 3.0 dostum

bu ramler de olur ama ben rgb olduğu için tercih ettim fark etmez.

Sıfır olsun benim olsun diyorsanız mantıklı seçenek o bütçede kart kalmamış zaten :D İleride anakart upgrade ettiğinide bedavadan fps artışı yaşarsınız.

Vengeance 8*2 dediğiniz RGB olan ramler değil mi?
hocam 2.el hangi ekran kartlarını önerirsiniz.

işlemcin 3.0 alooooo

ayrıca anakartta 3.0

Güzel sistem.

Geri