Neler Yeni

Topladığım R5 7500f + RX 7700 XT sistem iyi mi

Mchtsyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mücahit sayar
arkadaşın attığı kart nasıl iyi midir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ptt den sipariş verdim cahil gibi sipariş kodunun fotoğrafını çekmeyi unuttum sms ile görebilirmiyim acaba
Çok iyi kart uzun yıllar götürür ama dediğim gibi indirim ayın 2 sinde bitiyor

Para varsa kendin toplamak içine sinen parçaları almak herzaman daha iyi bence satışı yapılamayan piayasanın en kötü ürünlerini hazır sisteme koyup kakalıyorlar 10 K daha fazla verip kendim seçe seçe almak daha iyi

çöp falan değil o fiyata göre gayet uygun parçalar

parça kalitesi olsun diye de iki ana bileşeni bu kadar düşürmek çok saçma 50k bütçede bu ikili mantıksız her türlü
Benim için vasat parçalar dram olmayan ssd hynix çipi olmayan ram bana göre vasattır

Son düzenleme:

quartle

80+ Gold
Çok iyi kart uzun yıllar götürür ama dediğim gibi indirim ayın 2 sinde bitiyor

Para varsa kendin toplamak içine sinen parçaları almak herzaman daha iyi bence satışı yapılamayan piayasanın en kötü ürünlerini hazır sisteme koyup kakalıyorlar 10 K daha fazla verip kendim seçe seçe almak daha iyi

Benim için vasat parçalar dram olmayan ssd hynix çipi olmayan ram bana göre vasattır
son dediklerine katılmamakla beraber bende bütçe varsa tek tek toplama tarafındayım zaten

Mchtsyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mücahit sayar
son dediklerine katılmamakla beraber bende bütçe varsa tek tek toplama tarafındayım zaten
Her ürünün alıcısı vardır tabii ki bütçe olduktan sonra ben alınıyorsa düzgün olanı alma taraftarıyım heleki powersubly tarafında göze önemsiz gelsede bence anakart ve powersubly en önemli parçalardan 2 si ve hazır sistemlerde bu 2 madde de çok tutarlı sağlam ürünler koyduklarını düşünmüyorum bi thermalteke koyduklarını görmedim hiç :)

Ve ucuz olmalarının sebebi de bunlar anakart ve psu da yükseltmeye gidince zaten fiyat otomatik 40 45 K bantlarına çıkıyor

quartle

80+ Gold
Her ürünün alıcısı vardır tabii ki bütçe olduktan sonra ben alınıyorsa düzgün olanı alma taraftarıyım heleki powersubly tarafında göze önemsiz gelsede bence anakart ve powersubly en önemli parçalardan 2 si ve hazır sistemlerde bu 2 madde de çok tutarlı sağlam ürünler koyduklarını düşünmüyorum bi thermalteke koyduklarını görmedim hiç :)
deepcool psu sorun çıkarmaz thermaltake zaten psu konusunda öyle çok iyi bi marka değil

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Umut

Mchtsyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mücahit sayar
deepcool psu sorun çıkarmaz thermaltake zaten psu konusunda öyle çok iyi bi marka değil
Thermal e laf ettirmem hocam 😆 en azından hazır daki psu ların yanında çok iyi bana göre tabi daha iyileri de var ben onu kullandığım için onu örnek gösterdim

arkadaşlar bu kartı alıyorum

Yapıştır içine sinen en güzeli sizin olsun bende bunun pro rs modelini almıştım bu indirimde

arkadaşlar bu kartı alıyorum

Hocam display port girişi varmı bi bakın

Son düzenleme:

quartle

80+ Gold
Thermal e laf ettirmem hocam 😆 en azından hazır daki psu ların yanında çok iyi bana göre tabi daha iyileri de var ben onu kullandığım için onu örnek gösterdim

Yapıştır içine sinen en güzeli sizin olsun bende bunun pro rs modelini almıştım bu indirimde

dp yok ta gerek yok zaten napcak

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Umut

hocam selamlar iade işlemini yaptım kartı şuan sipariş vermicem DP da yokmuş kartta biraz daha araştırma yapıcam bir de 7500f de sorunsuz çalışır mı acaba?

quartle

80+ Gold
hocam selamlar iade işlemini yaptım kartı şuan sipariş vermicem DP da yokmuş kartta biraz daha araştırma yapıcam bir de 7500f de sorunsuz çalışır mı acaba?
dp ne işinize yarıyacak hocam görüntüyü ekran kartından alıyorsunuz zaten

Mchtsyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mücahit sayar

Pro rs modeliyle bi karşılaştırın daha uyguna o 7500f yorumda okuduğum kadarıyla fp bir ürün çok tercih ediliyor belleği de güzel sizin Ekran kartınızla uyumlu en uyumlu işlemcilerden birisi en azından

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Umut
Pro rs modeliyle bi karşılaştırın daha uyguna o 7500f yorumda okuduğum kadarıyla fp bir ürün çok tercih ediliyor belleği de güzel sizin Ekran kartınızla uyumlu en uyumlu işlemcilerden birisi en azından
hocam indirimden sonra ne kadar olucak kart ona gore hızlı davranalım bir de saat kaç gibi bitecek acaba indirim

Mchtsyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mücahit sayar
Hiç bilmiyorum bugün aldım daha da almam bişey sanırım 4 5 ay sistemim için ama ayın 2 si bu gece de bitebilir

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Umut
Hiç bilmiyorum bugün aldım daha da almam bişey sanırım 4 5 ay sistemim için ama ayın 2 si bu gece de bitebilir
sizce hangisini almalıyım

hocam pro rs den memnun musunuz acaba

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,145
Üyeler
171,307
Son üye
grltrl
Top Bottom