Neler Yeni

Topladığım R5 7500f + RX 7700 XT sistem iyi mi

Mchtsyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mücahit sayar
sizce hangisini almalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam pro rs den memnun musunuz acaba
Ben b650 den ona geçtim hocam ilk günüm bi sorun yok ssd de ciddi ısı düşüklüğü var ama çünkü koca bi soğutma bloğu olduğu için 😆 hem ilerisi için hem de soğutma yönünden çok iyi faz değerleri yüksek olduğu için indirimi değerlendirmek istedim asrock bios açısından biraz sıkıntılı geç gelir biios ama zaten biosu yılda 1 kez yapıyoruz çok benim için fark yaratmaz ben bu modeli tercih ettim uzun yıllar da bunu kullanırım sanırım en az 5 yıl

Sizin seçtiğiniz le benim aldığım arasında aman aman fark yok fiyat farkıda çok yok görüntüsü daha iyi sizin kartın bütçe varsa alın 2 side tercih edilebilir ben daha fp olması açısından bunu aldım

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Umut
Ben b650 den ona geçtim hocam ilk günüm bi sorun yok ssd de ciddi ısı düşüklüğü var ama çünkü koca bi soğutma bloğu olduğu için 😆 hem ilerisi için hem de soğutma yönünden çok iyi faz değerleri yüksek olduğu için indirimi değerlendirmek istedim asrock bios açısından biraz sıkıntılı geç gelir biios ama zaten biosu yılda 1 kez yapıyoruz çok benim için fark yaratmaz ben bu modeli tercih ettim uzun yıllar da bunu kullanırım sanırım en az 5 yıl
hocam normalde dediğim gibi tomahawk alıcaktım fakat arkadaş b850 yi attı hem beyaz olmasından hemde benim seçdiğim karttan daha iyi olmasından onu seçtim pro rs i seçmem büyük ihtimalle ileride de 7500f i 9000 serisi yapmayı düşünüyorum bir de şu üç model arasında kaldım sizce hangisini almalıyım

bunda stok yok bekleyebilirim pek acelesi yok

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Umut
arkadaşlar anakartı sipariş ettim yardımlarınız için teşekkürler ♥️

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri