Neler Yeni

Topladığım R5 7500f + RX 7700 XT sistem iyi mi

quartle

80+ Gold
ileride işlemciyi 9000 serisi yapmayı düşünüyorum o zaman iyi olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

kartı iade edesim geldi bu karttan sonra
siz bilirsiniz

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Umut

quartle

80+ Gold
hocam kart gelince geri göndermek istiyorum kabul ederler mi sizce

şuanda edemiyorum çünkü
ederler kargoyu hiç teslim almayın direk iade edin

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Umut

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,793
İsim
efe araci
arkadaşlar herkese merhaba geçenlerde bir sistem topladım sizlerden isteğim sistemimde herhangi değişecek bir parça var mı yok mu söylemeniz bir de soğutucu değiştirim mi sizce idare eder mi sıvı soğutma almalımıyım şimdiden herkese cevapları için teşekkürler (kasa işlemci ve anakartı sipariş verdim)

İşlemci: Ryzen 5 7500f
Ekran Kartı: Sapphire RX 7700 XT Pure Frostpunk
Anakart: MSI Mag B650 Tomahawk
Ram: Patriot Viper Venom 32gb
SSD: kingston Nv3 1TB
PSU: DeepCool PK750D
Kasa: NZXT H6
Soğutucu: ID-COOLING SE-224-XTS
sistem bal psuyu corsairin rm750e yapabilirsen daha iyi olur yada CX serisi ve ben bu konuyu hatırladım size o kartı almayın onun yerine 7800xt alın demiştim :D

Mchtsyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mücahit sayar
daha 2 gün önce pc hocasının çıkardıgı sistem 32gb ram 1tb ssd 7500f 7800xt ile beraber 37k ya geliyordu fiyat açısından parça kalitesi tabi ki daha düşüktü ama yine de sizin sistemden güçlü sonuçta
Anakart çöp psu çöp ssd ram değerleri çöp işlemci anakart koyup gerisini çöp ürünleri kakalıyorlar ucuz sistem diye o psu yu güvenip de takmam bile

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
bence kasaya bu kadar para vermeye gerek yok ya, gidip a21 plus'un beyaz türü de alınabilir, güncel kullanıyorum memnunum.

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Umut
sistem bal psuyu corsairin rm750e yapabilirsen daha iyi olur yada CX serisi ve ben bu konuyu hatırladım size o kartı almayın onun yerine 7800xt alın demiştim :D
hocam düşünebilirim onu daha önümde süre var şuanda anakartı iade edip yukarıdaki arkadaşın attığı anakartı almayı düşünüyorum

Mchtsyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mücahit sayar
arkadaşlar herkese merhaba geçenlerde bir sistem topladım sizlerden isteğim sistemimde herhangi değişecek bir parça var mı yok mu söylemeniz bir de soğutucu değiştirim mi sizce idare eder mi sıvı soğutma almalımıyım şimdiden herkese cevapları için teşekkürler (kasa işlemci ve anakartı sipariş verdim)

İşlemci: Ryzen 5 7500f
Ekran Kartı: Sapphire RX 7700 XT Pure Frostpunk
Anakart: MSI Mag B650 Tomahawk
Ram: Patriot Viper Venom 32gb
SSD: kingston Nv3 1TB
PSU: DeepCool PK750D
Kasa: NZXT H6
Soğutucu: ID-COOLING SE-224-XTS
Bence iyi sistem bütün bileşenler kendine göre üst düzeyde toplamak bana daha mantıklı geliyor çöp parçalardan ziyade heleki hazır sistemlerdeki psu lara insanlar güvenip nasıl alıyorsa

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Umut
bence kasaya bu kadar para vermeye gerek yok ya, gidip a21 plus'un beyaz türü de alınabilir, güncel kullanıyorum memnunum.
kasayı sipariş verdim ben sevdiğim için verdim parasını yoksa akvaryum kasa alma gibi niyetim yoktu

Bence iyi sistem bütün bileşenler kendine göre üst düzeyde toplamak bana daha mantıklı geliyor çöp parçalardan ziyade heleki hazır sistemlerdeki psu lara insanlar güvenip nasıl alıyorsa
arkadaş çok pahalı dediği için bir garip oldum zaten her şey pahalı nasıl daha da indirebilirim diye düşünüyorum şuan

Mchtsyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Mücahit sayar
hocam kart gelince geri göndermek istiyorum kabul ederler mi sizce

şuanda edemiyorum çünkü
Kart konusunda vatanda indirim bu ayın 2 sinde sona eriyor değerlendirmek isterseniz bakın bence bugün mağazaya gidip asrock b850pro rs aldım dolu dolu koca koca soğutucu blok lu

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Umut
Kart konusunda vatanda indirim bu ayın 2 sinde sona eriyor değerlendirmek isterseniz bakın bence bugün mağazaya gidip asrock b850pro rs aldım dolu dolu koca koca soğutucu blok lu
arkadaşın attığı kart nasıl iyi midir?

ptt den sipariş verdim cahil gibi sipariş kodunun fotoğrafını çekmeyi unuttum sms ile görebilirmiyim acaba

quartle

80+ Gold
Anakart çöp psu çöp ssd ram değerleri çöp işlemci anakart koyup gerisini çöp ürünleri kakalıyorlar ucuz sistem diye o psu yu güvenip de takmam bile
çöp falan değil o fiyata göre gayet uygun parçalar

parça kalitesi olsun diye de iki ana bileşeni bu kadar düşürmek çok saçma 50k bütçede bu ikili mantıksız her türlü

Top Bottom