- Konu Sahibi Konu Sahibi
Marka konusunda mı yoksa sistemim nicel özelliklerinde mi?Parçalar konusunda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Marka konusunda mı yoksa sistemim nicel özelliklerinde mi?Parçalar konusunda
Soylicem yemek yiyim bende toplayıp karşılaştırma yapicamMarka konusunda mı yoksa sistemim nicel özelliklerinde mi?
Marka konusunda mı yoksa nicel özelliklerde mi?
Ok afiyet olsun.Soylicem yemek yiyim bende toplayıp karşılaştırma yapicam
Aa yazmissiniz görmedim KBSoylicem yemek yiyim bende toplayıp karşılaştırma yapicam
Am5 kur bir kere onu baştan söyleyeyimOk afiyet olsun.
Hocam testlere bakın zaten orda daha detaylı bilgi sahibi olursunuz ve render konusunda iyi bir işlemci hayırlı olsun.İşlemciyi o kadar zorlayacağımı düşünmüyorum
Maksimum bütçeniz nedirOk afiyet olsun.
Kardeşim sistemi zaten satın aldım sıkıntılı gördüğün parçalar varsa söyleyebilirsin.Maksimum bütçeniz nedir
Bilgi için teşekkür ederim dikkatli bir şekilde kullanmaya çalışacağım iyi geceler.Hocam testlere bakın zaten orda daha detaylı bilgi sahibi olursunuz ve render konusunda iyi bir işlemci hayırlı olsun.
Öyle desene baştan kardeşim hayırlı olsun sıkıntılı parça derken genel olarak farklı bir sistem olabilir di AMD gibiKardeşim sistemi zaten satın aldım sıkıntılı gördüğün parçalar varsa söyleyebilirsin.
Bilgi için teşekkür ederim dikkatli bir şekilde kullanmaya çalışacağım iyi geceler.
Anladım kusura bakma tam detaylı bir şekilde yazmamışım ekran kartı değilde Ryzen işlemci düşündüm ancak intel daha iyi olur dedim çünkü sadece oyun amaçlı bir sistem istemiyordum teşekkür ederim.Öyle desene baştan kardeşim hayırlı olsun sıkıntılı parça derken genel olarak farklı bir sistem olabilir di AMD gibi
Ayrıca bu konularda bilgilisindir fiyat olarak sence uygun olmuş mu?Öyle desene baştan kardeşim hayırlı olsun sıkıntılı parça derken genel olarak farklı bir sistem olabilir di AMD gibi
Kasa daha kompleks daha kaliteli daha kullanıma bağlı Rami daha yüksek MHz daha düşük Cl alabilirdim PSU 1250w çok çok fazla gereksiz ve ATX 3.0 12pwr girişi yok diye biliyorum 4080 gibi bir karta bu hakaret olur Rog Strix 4080 de gereksiz pahalı onun yerine diğer bileşenleri daha kaliteli daha yerinde modeller seçerdim genel olarak bütünleşik bir sistem göremedim kusura bakma lütfenAnladım kusura bakma tam detaylı bir şekilde yazmamışım ekran kartı değilde Ryzen işlemci düşündüm ancak intel daha iyi olur dedim çünkü sadece oyun amaçlı bir sistem istemiyordum teşekkür ederim.
Ayrıca bu konularda bilgilisindir fiyat olarak sence uygun olmuş mu?
Sıkıntı yok yorumun için teşekkür ederim.Kasa daha kompleks daha kaliteli daha kullanıma bağlı Rami daha yüksek MHz daha düşük Cl alabilirdim PSU 1250w çok çok fazla gereksiz ve ATX 3.0 12pwr girişi yok diye biliyorum 4080 gibi bir karta bu hakaret olur Rog Strix 4080 de gereksiz pahalı onun yerine diğer bileşenleri daha kaliteli daha yerinde modeller seçerdim genel olarak bütünleşik bir sistem göremedim kusura bakma lütfen