Neler Yeni

Topladığım sistem parçaları uyumlu mu

homie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
R
Bütçe
45000
Bu sistemi toplamayı düşünüyorum. Normalde hazır olarak daha ucuz olduğunu biliyorum ama böyle birkaç yerde daha kaliteli olduğu söyleniyoedu sizden sadece parçalar ve uyumluluğu hakkında görüş istiyorum teşekkürler

Birde Powercolor Hellhoumd mu yoksa bu ekran kartı mı daha iyi ? Birde uyumlu 750 w psu ile gelen kasa önerir misiniz maks 5 bintl
1000109676.jpg

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Bu sistemi toplamayı düşünüyorum. Normalde hazır olarak daha ucuz olduğunu biliyorum ama böyle birkaç yerde daha kaliteli olduğu söyleniyoedu sizden sadece parçalar ve uyumluluğu hakkında görüş istiyorum teşekkürler

Birde Powercolor Hellhoumd mu yoksa bu ekran kartı mı daha iyi ? Birde uyumlu 750 w psu ile gelen kasa önerir misiniz maks 5 bintl
Alıntıyı görüntüle
parçalar güzel ama bence bu bütçede daha güzel anakartlar var örnek olarak buna bakabilirsin
birde 7500F ile 7600 arasında grafik birimi dışında %2-3 fark var daha uyguna 7500F almak bence daha mantıklı bir konumda
ekran kartı bu fiyata gerçekten iyi bir model eğer bakarsanız daha uyguna gene iyi soğutmalı bu modele bakabilirsiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Yunus Emre Saydam
ekran kart nvida al tuzluysa hazır sistem olarak işlemci amd ekran kart nvida tercübe konuşuyor amd ekran kart da çok başarısız işlemci den iyi intel den daha iyi

homie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
R
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ekran kart nvida al tuzluysa hazır sistem olarak işlemci amd ekran kart nvida tercübe konuşuyor amd ekran kart da çok başarısız işlemci den iyi intel den daha iyi
Valla bu kartla ilgili çok video izledim. Hepsi de çok iyi şeyler söylüyor. 'Çok başarısız' kanısına nereden vardınız anlamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

parçalar güzel ama bence bu bütçede daha güzel anakartlar var örnek olarak buna bakabilirsin
birde 7500F ile 7600 arasında grafik birimi dışında %2-3 fark var daha uyguna 7500F almak bence daha mantıklı bir konumda
ekran kartı bu fiyata gerçekten iyi bir model eğer bakarsanız daha uyguna gene iyi soğutmalı bu modele bakabilirsiniz
Önerileriniz için teşekkür ederim 🙏

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Valla bu kartla ilgili çok video izledim. 'Çok başarısız' kararına nereden vardınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önerileriniz için teşekkür ederim 🙏
arkadaşa aldanma 4 yıldan beri AMD kart kullanıyorum daha sorunla karşılaşmadım eskiden olsa bir kaç sorun oluyordu ama 6000 serisi ve sonrasında kesinlikle çok daha iyi bir konuma geldiler

homie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
R
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anakart olarak kesinlikle asrock veya asus al derim. ekran karti olarak coil whine yapmayan amd bulmak zor o yuzden nvidia tavsiyemdir
Nvidia almak isterdim ama iyi bir model istiyorum ama onlar da çok pahalı, ki onlarda da coil whine olabilir şans işi

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Parçalar gayet güzel. Kasa, psu olarakta önerim;

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Meto155
Görmezden gelin hocam klasik Nvidia fanboyu.7800xt şuan piyasadaki en fp ekran kartlarından biri performansı da gayet iyi

homie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
R
Görmezden gelin hocam klasik Nvidia fanboyu.7800xt şuan piyasadaki en fp ekran kartlarından biri performansı da gayet iyi
Evet, yani herkesin kendine göre bütçesi var bende ona göre bir sistem çıkarttım

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
İşlemci soğutucuya bütçen ne kadar?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,783
Üyeler
166,831
Son üye
ankara060