Neler Yeni

Topladığım sistem parçaları uyumlu mu

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Toplam 46 bin diyelim o yüzden kasa içi psu alacağım, soğutucu bilemedim. Ne önerirsin?
Attığım kasa ve psuyu gördün mü? Soğutucu da Thermalright Peerlees Assassin yada Phantom Sprit olabilir.

homie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
R

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
Bu sistemi toplamayı düşünüyorum. Normalde hazır olarak daha ucuz olduğunu biliyorum ama böyle birkaç yerde daha kaliteli olduğu söyleniyoedu sizden sadece parçalar ve uyumluluğu hakkında görüş istiyorum teşekkürler

Birde Powercolor Hellhoumd mu yoksa bu ekran kartı mı daha iyi ? Birde uyumlu 750 w psu ile gelen kasa önerir misiniz maks 5 bintl
Alıntıyı görüntüle
ben şeyi asla anlamıyorum 35-37k olan sistemleri tek tek toplayıp bir de kendi montajlayıp 45k civarı verenleri... alsana kardeşim hazır sistem çok daha ucuza bulup özelleştirirsin hem uyumluluğu da onlar ayarlıyor zaten.

homie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
R
ben şeyi asla anlamıyorum 35-37k olan sistemleri tek tek toplayıp bir de kendi montajlayıp 45k civarı verenleri... alsana kardeşim hazır sistem çok daha ucuza bulup özelleştirirsin hem uyumluluğu da onlar ayarlıyor zaten.
E özelleşitince de zaten bu fiyata çıkıyorlar? Bazı hazır sistemlerde özellikle özelleştirmeler aşırı pahalı oluyor

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
E özelleşitince de zaten bu fiyata çıkıyorlar? Bazı hazır sistemlerde özellikle özelleştirmeler aşırı pahalı oluyor
7800 yap kingston nv3 yap bak bakalım kaç yapıyor fiyat? anakartı da zaten 10k lık yükseltme bütçen kaldı senin sistemine göre :D
ve sakın 7600 e yükseltme arada 200 300 lira değerinde bile fark yok boşa 1.5k ziyan edersin.

homie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
R
7800 yap kingston nv3 yap bak bakalım kaç yapıyor fiyat? anakartı da zaten 10k lık yükseltme bütçen kaldı senin sistemine göre :D
ve sakın 7600 e yükseltme arada 200 300 lira değerinde bile fark yok boşa 1.5k ziyan edersin.
Yani istediğim parçaları seçince yine 45k oluyor ama...

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
Yani istediğim parçaları seçince yine 45k oluyor ama...
çok merak ettim istediğiniz parçaları yani yaptığınız özelleştirme kısmını yazar mısınız?

homie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
R
Ki benim toplama sistem almak istememin nedeni bazı yorumlarda hazır sistemlerde kalitesiz hatta iade parçalar kullanılıyor gibi yazılar gördüm ve de iade işleri çok sıkıntı oluyor. Ben tek tek alsam ve bir parçada sıkıntı çıksa hemen iade edebileceğim

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
Ki benim toplama sistem almak istememin nedeni bazı yorumlarda hazır sistemlerde kalitesiz hatta iade parçalar kullanılıyor gibi yazılar gördüm ve de iade işleri çok sıkıntı oluyor. Ben tek tek alsam ve bir parçada sıkıntı çıksa hemen iade edebileceğim
toplama sistemin parçalarının garantisi ayrı ayrı oluyor zaten? Direkt şu kasa diye bir garanti yok bunların hepsi ayrı garantili parçalar tabi siz illa 45k vermek istiyorum diyorsanız tavsiyeyi zorla yapacak halim yok.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Anakart ATX uyumuda var.

Screenshot_20250202-165321_Chrome.jpg

Top Bottom