- Konu Sahibi Konu Sahibi
Öneriniz nedir?Sadece anakart o fiyata daha iyi bir şey bulunabilir bence hocam o da üzmez sizi ama
Öneriniz nedir?Sadece anakart o fiyata daha iyi bir şey bulunabilir bence hocam o da üzmez sizi ama
Toplam 46 bin diyelim o yüzden kasa içi psu alacağım, soğutucu bilemedim. Ne önerirsin?İşlemci soğutucuya bütçen ne kadar?
Attığım kasa ve psuyu gördün mü? Soğutucu da Thermalright Peerlees Assassin yada Phantom Sprit olabilir.Toplam 46 bin diyelim o yüzden kasa içi psu alacağım, soğutucu bilemedim. Ne önerirsin?
Toplam 46 bin diyelim o yüzden kasa içi psu alacağım, soğutucu bilemedim.İşlemci soğutucuya bütçen ne kadar?
Evet gördüm de kasada E-ATX yazıyor benim seçtiğim anakart Micro ATX uyum sorunu olur mu?Attığım kasa ve psuyu gördün mü? Soğutucu da Thermalright Peerlees Assassin yada Phantom Sprit olabilir.
ben şeyi asla anlamıyorum 35-37k olan sistemleri tek tek toplayıp bir de kendi montajlayıp 45k civarı verenleri... alsana kardeşim hazır sistem çok daha ucuza bulup özelleştirirsin hem uyumluluğu da onlar ayarlıyor zaten.Bu sistemi toplamayı düşünüyorum. Normalde hazır olarak daha ucuz olduğunu biliyorum ama böyle birkaç yerde daha kaliteli olduğu söyleniyoedu sizden sadece parçalar ve uyumluluğu hakkında görüş istiyorum teşekkürler
Birde Powercolor Hellhoumd mu yoksa bu ekran kartı mı daha iyi ? Birde uyumlu 750 w psu ile gelen kasa önerir misiniz maks 5 bintl
Alıntıyı görüntüle
E özelleşitince de zaten bu fiyata çıkıyorlar? Bazı hazır sistemlerde özellikle özelleştirmeler aşırı pahalı oluyorben şeyi asla anlamıyorum 35-37k olan sistemleri tek tek toplayıp bir de kendi montajlayıp 45k civarı verenleri... alsana kardeşim hazır sistem çok daha ucuza bulup özelleştirirsin hem uyumluluğu da onlar ayarlıyor zaten.
E özelleşitince de zaten bu fiyata çıkıyorlar? Bazı hazır sistemlerde özellikle özelleştirmeler aşırı pahalı oluyor
Yani istediğim parçaları seçince yine 45k oluyor ama...7800 yap kingston nv3 yap bak bakalım kaç yapıyor fiyat? anakartı da zaten 10k lık yükseltme bütçen kaldı senin sistemine göreAMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
ve sakın 7600 e yükseltme arada 200 300 lira değerinde bile fark yok boşa 1.5k ziyan edersin.
çok merak ettim istediğiniz parçaları yani yaptığınız özelleştirme kısmını yazar mısınız?Yani istediğim parçaları seçince yine 45k oluyor ama...
Ki benim toplama sistem almak istememin nedeni bazı yorumlarda hazır sistemlerde kalitesiz hatta iade parçalar kullanılıyor gibi yazılar gördüm ve de iade işleri çok sıkıntı oluyor. Ben tek tek alsam ve bir parçada sıkıntı çıksa hemen iade edebileceğim7800 yap kingston nv3 yap bak bakalım kaç yapıyor fiyat? anakartı da zaten 10k lık yükseltme bütçen kaldı senin sistemine göreAMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 7500F-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC 12G -GIGABYTE A620M-H-512GB-16GB DDR5 Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
ve sakın 7600 e yükseltme arada 200 300 lira değerinde bile fark yok boşa 1.5k ziyan edersin.
toplama sistemin parçalarının garantisi ayrı ayrı oluyor zaten? Direkt şu kasa diye bir garanti yok bunların hepsi ayrı garantili parçalar tabi siz illa 45k vermek istiyorum diyorsanız tavsiyeyi zorla yapacak halim yok.Ki benim toplama sistem almak istememin nedeni bazı yorumlarda hazır sistemlerde kalitesiz hatta iade parçalar kullanılıyor gibi yazılar gördüm ve de iade işleri çok sıkıntı oluyor. Ben tek tek alsam ve bir parçada sıkıntı çıksa hemen iade edebileceğim
çok merak ettim istediğiniz parçaları yani yaptığınız özelleştirme kısmını yazar mısınız?