Neler Yeni

Topladığım sistem parçaları uyumlu mu

Meto155

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Meto155

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
1 yukarıda bahsettiğiniz kasanın aynısını yapmamışsınız kingston ssd yükseltmesi yapmışsınız + Sıvı soğutma kullanmışsınız, nv3 seçip sıvı soğutma yerine Thermalright king modelini ayrı almanız daha mantıklı olacaktır Ayrıca neden inatla 1.6k 7600 e veriyorsunuz? 7500f yeter demiştim.
ve mümkünse fotolarınızın boyutunu düzenleyip kırpın aşağı inilmiyor.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

homie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
R
Kingston nv3 yeterli renegade e gerek yok.Ram kingston olsun.İslemci 7500f ile 7600 arasında neredeyse fark yok ama karar sizin.Sıvı soğtucu da çok kaliteli değil gaming gen den phantom spirit veya enermax liqmaxflo bakın.
Yok zaten elran kartı olarak ben Gigabyte istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 yukarıda bahsettiğiniz kasanın aynısını yapmamışsınız kingston ssd yükseltmesi yapmışsınız + Sıvı soğutma kullanmışsınız, nv3 seçip sıvı soğutma yerine Thermalright king modelini ayrı almanız daha mantıklı olacaktır Ayrıca neden inatla 1.6k 7600 e veriyorsunuz? 7500f yeter demiştim.
ve mümkünse fotolarınızın boyutunu düzenleyip kırpın aşağı inilmiyor.
Ben hazır sistem olunca şey kafasındayım şimdi bu sistemlerd ucuz fiyatla başlıyor parçalar benim de bütçem olunca yükseltebildiğim kadar yükseltmek istiyorum yani ben bmyşeyim bilmiyorum ne kadar gerekli

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
Yok zaten elran kartı olarak ben Gigabyte istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben hazır sistem olunca şey kafasındayım şimdi bu sistemlerd ucuz fiyatla başlıyor parçalar benim de bütçem olunca yükseltebildiğim kadar yükseltmek istiyorum yani ben bmyşeyim bilmiyorum ne kadar gerekli
illa 45k bandında getirmek istiyorsanız vereyim hemen size tavsiyeyi:
bios flashback olmasada olur diyorsanız en mükemmel özellikli anakart = A620M-DS3H
bios flashback şart diyorsanız ve overclock kurcalamam olmasına gerek yok diyorsanız = A620M-H
bios flashback + overclock imkanı diyorsanız = B650M S2H
diğerini boşverin.
işlemciyi 7500f yapın gerçekten diğeri gereksiz
kingston beast 2x16 yani 32 yapın
ssdden de istediğinizi alın artan fiyatla harcamak istiyorsanız kendinize klavye mouse bir şeyler alırsınız bu kasanın en mükemmel yükseltilişi budur.
daha sonradan Thermalright Assassin King soğutucuyu alırsınız veya Peerless versiyonunu alırsınız.
ayrıca gigabyte'ı küçümsemeyin kasadaki model windforce değil Gaming modeli yani kaliteli bir model.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,330
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Uyumlular.

homie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
R
illa 45k bandında getirmek istiyorsanız vereyim hemen size tavsiyeyi:
bios flashback olmasada olur diyorsanız en mükemmel özellikli anakart = A620M-DS3H
bios flashback şart diyorsanız ve overclock kurcalamam olmasına gerek yok diyorsanız = A620M-H
bios flashback + overclock imkanı diyorsanız = B650M S2H
diğerini boşverin.
işlemciyi 7500f yapın gerçekten diğeri gereksiz
kingston beast 2x16 yani 32 yapın
ssdden de istediğinizi alın artan fiyatla harcamak istiyorsanız kendinize klavye mouse bir şeyler alırsınız bu kasanın en mükemmel yükseltilişi budur.
daha sonradan Thermalright Assassin King soğutucuyu alırsınız veya Peerless versiyonunu alırsınız.
Teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,859
Üyeler
166,847
Son üye
06denizhan
Top Bottom