Topladığım sistemde bir yanlışlık varmı?

Ekler

• 1000003298.webp
    1000003298.webp
    104.1 KB · Hit: 10
7.439 liralık işlemciye 4.489 sogutucu alıyorsun. mouse ve klavye pahalı başka alternatiflere bak psu için Recommended power supply for AMD Radeon RX 7800 XT graphics card is minimum 700W or greater with 12V output > 54A

Avantaj yok ama pahalılıkta yok ayrıca parçalar kalite. Eğer süre sıkıntısı yoksa tabii ki beklemek daha mantıklı
tek tek 1-2 parça indirimli toplanırsa daha ucuza bile gelir hocam tam bu video olmuş

Yav adam zaten yukarda toplayamam demiş. Hiç mi okumuyorsun ? Bu fiyata daha iyisi toplanır zaten bende farkındayım. Birde video atıyor.
tek tek toplamadan pahalı denk gelen sistemi atıyorsun fp diye bilmiyorsan yorum yapma o zaman yanlış yönlendirme milleti

tek tek toplamadan pahalı denk gelen sistemi atıyorsun fp diye bilmiyorsan yorum yapma o zaman yanlış yönlendirme milleti
Bakın hocam ben F/P yazmış mıyım ? Öyle bir kelime çıkmış mı klavyemden ? Hayır. Tek tek toplanarak zaten bu fiyat bandındaki sistemler daha ucuza geliyor. Ama arkadaş TOPLAYAMAM demiş çünkü kendine güvenmiyor. Bende güvendiğim bir siteden kaliteli parçalardan oluşan ama fiyat avantajı çok olmayan bir sistem önerdim.

Bakın hocam ben F/P yazmış mıyım ? Öyle bir kelime çıkmış mı klavyemden ? Hayır. Tek tek toplanarak zaten bu fiyat bandındaki sistemler daha ucuza geliyor. Ama arkadaş TOPLAYAMAM demiş çünkü kendine güvenmiyor. Bende güvendiğim bir siteden kaliteli parçalardan oluşan ama fiyat avantajı çok olmayan bir sistem önerdim.
fiyat avantajı çok olmayan değil direk yok ayrıca bu fiyata kaliteli parça denemez bile kesinlikle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,719
Üyeler
175,100
Son üye
Takus34
Geri