OverallTaken
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 782
Pahalı bişeye gerek yok peerless assasin yeterİşlemci soğutucu ne önerirsiniz buna
Pahalı bişeye gerek yok peerless assasin yeterİşlemci soğutucu ne önerirsiniz buna
Bu değil miPahalı bişeye gerek yok peerless assasin yeter
Yok hocam yine aynı siteden.bu:Bu değil mi
Çok teşekkür ederim alıyorum bu sistemiYok hocam yine aynı siteden.bu:
Bunu montaj edersin sorun çıkmaz herhalde.![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C 6 x 6mm Isı Borulu 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
fiyat avantajı yok fp sistem beklenmeliTamam 60'a bakayım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Işlemci 9600x![]()
BLADE-RX9070XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
BLADE-RX9070XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Avantaj yok ama pahalılıkta yok ayrıca parçalar kalite. Eğer süre sıkıntısı yoksa tabii ki beklemek daha mantıklıfiyat avantajı yok fp sistem beklenmeli
tek tek 1-2 parça indirimli toplanırsa daha ucuza bile gelir hocam tam bu video olmuşAvantaj yok ama pahalılıkta yok ayrıca parçalar kalite. Eğer süre sıkıntısı yoksa tabii ki beklemek daha mantıklı
Yav adam zaten yukarda toplayamam demiş. Hiç mi okumuyorsun ? Bu fiyata daha iyisi toplanır zaten bende farkındayım. Birde video atıyor.tek tek 1-2 parça indirimli toplanırsa daha ucuza bile gelir hocam tam bu video olmuş
tek tek toplamadan pahalı denk gelen sistemi atıyorsun fp diye bilmiyorsan yorum yapma o zaman yanlış yönlendirme milletiYav adam zaten yukarda toplayamam demiş. Hiç mi okumuyorsun ? Bu fiyata daha iyisi toplanır zaten bende farkındayım. Birde video atıyor.
B650 m-p alınmazBu haliyle 69 bin TL yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Siyah ekipman da atın hocam hem hikayeli rekabetçi oyunlar oynuyorum
Bakın hocam ben F/P yazmış mıyım ? Öyle bir kelime çıkmış mı klavyemden ? Hayır. Tek tek toplanarak zaten bu fiyat bandındaki sistemler daha ucuza geliyor. Ama arkadaş TOPLAYAMAM demiş çünkü kendine güvenmiyor. Bende güvendiğim bir siteden kaliteli parçalardan oluşan ama fiyat avantajı çok olmayan bir sistem önerdim.tek tek toplamadan pahalı denk gelen sistemi atıyorsun fp diye bilmiyorsan yorum yapma o zaman yanlış yönlendirme milleti
fiyat avantajı çok olmayan değil direk yok ayrıca bu fiyata kaliteli parça denemez bile kesinlikleBakın hocam ben F/P yazmış mıyım ? Öyle bir kelime çıkmış mı klavyemden ? Hayır. Tek tek toplanarak zaten bu fiyat bandındaki sistemler daha ucuza geliyor. Ama arkadaş TOPLAYAMAM demiş çünkü kendine güvenmiyor. Bende güvendiğim bir siteden kaliteli parçalardan oluşan ama fiyat avantajı çok olmayan bir sistem önerdim.