Teşekkür ederim bende beğeniyorum bu seriyi yarın karar vermiş olurum yeni fikirlerde gelirAlıntıyı görüntüle
Fp olarak bence güzel kartlar hani sizin yerinizde ben olsam bunları düşünürdüm (bütçenizi bilmediğimden). Artık bütçeniz hangisine uygunsa alabilirsiniz farklı modeller elbet vardır ama benim önerilerim bunlar olur şimdiden hayırlı olsun size güzel sistem.
Daha iyi kart tavsiye gelir bence daha bilgili arkadaşlar vardır. Aceleniz yoksa almadan konuyu güncel tutmaya çalışın. Bütçenize uygun bulursunuz forumda. Hayırlı geceler.Teşekkür ederim bende beğeniyorum bu seriyi yarın karar vermiş olurum yeni fikirlerde gelir
4070TI Super olarak bekleyebiliriz 4080Super ile arasında 10Bin üzerinde fiyat farkı var ona değecek performansı farkı varmı tartışılır o şekilde de yapabilirimAçıkçası bu sistemi şimdilik 4070 super de tutup
Yeni gelecek 5xxx kartların fiyatlarına göre 5xxx kartları mı degerlendirsen ki
Yani şu süreçte elindeki 4070 süperi satmak mı daha az zarar ettirir 4080 süperi mı diye düşündüğümde cevap 4070 super gibi geliyor sisteme 4070 süper alsak sorun olur mu
Olmaz
4070 super hadi 4070 ti super üstü kart için bence beklemek lazım
Beklentimiz karşılanır karşılanmaz orası muamma
Teşekkür ederim hayırlı gecelerDaha iyi kart tavsiye gelir bence daha bilgili arkadaşlar vardır. Aceleniz yoksa almadan konuyu güncel tutmaya çalışın. Bütçenize uygun bulursunuz forumda. Hayırlı geceler.