Topladigim sistemi degerlendir

Reaksiyon skoru
0
profesyonel olarak espor oyunu oynarken bi yandan yayin acmak icin 40-45k civari bir pc bakiyorum parca parca kesinlikle amd ekran karti istemiyorum 5060ti 16 gb ile 4070 arasinda kaldim genel olarak bazilarida 4060 yeter gibi konusuyor benim baktigim sisteme oneri yada baska parcalar ile onerisi olan varsa yazabilirse cok sevinirim
1746197037667.webp

çok kötü olmuş hocam açıkçası hangi oyunu oynuyorsunuz ona göre öneri yapalım

profesyonel olarak espor oyunu oynarken bi yandan yayin acmak icin 40-45k civari bir pc bakiyorum parca parca kesinlikle amd ekran karti istemiyorum 5060ti 16 gb ile 4070 arasinda kaldim genel olarak bazilarida 4060 yeter gibi konusuyor benim baktigim sisteme oneri yada baska parcalar ile onerisi olan varsa yazabilirse cok sevinirim Alıntıyı görüntüle

linkteki ürün üzerinden özelleştirme yaparak bakabilirsiniz. Gamegaraj güvenilir diyorlar bu forumdaki arkadaşlar. Almadan önce yine konu açıp danışabilirsin.

Anakart b650 serisinden seçin en azından. Herşeyi güçlü seçip şu anakartı en kötü yerlerden seçenleri anlayamıyorum yıllardır. Sonuçta tüm parçaları birleştireceğin yer. Diğer parçalarda çok iyi değil 40-45 k arasına. Arkadaşlar iyi bir sistem önerir bence.

linkteki ürün üzerinden özelleştirme yaparak bakabilirsiniz. Gamegaraj güvenilir diyorlar bu forumdaki arkadaşlar. Almadan önce yine konu açıp danışabilirsin.
5060 ti 16 gb 4070ten daha mi iyi hocam onu ogrenemedim 2k 4k oynamayacagim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok kötü olmuş hocam açıkçası hangi oyunu oynuyorsunuz ona göre öneri yapalım
kastim 2k 4k gibi bisey olmamasi cs valo lol vs

Geri