Sistem olmuş mu? Ram'i aldım anakartı yarın almaya gidiyorum işlemci Ryzen 7 3700x ile değişebilir ve 800 lira bandında çelik kasa önerileriniz var mı? E. Kartını dik olarak koymayı planlıyorum PSU olarak zalman z3ü plus kasanın stok psu'su var 600w
Ekran kartı olarak ekimde Msi RX 470 bulunmakta bir süre onu kullanıp daha sonra RTX 3070'e geçeceğimSistem olmuş mu? Ram'i aldım anakartı yarın almaya gidiyorum işlemci Ryzen 7 3700x ile değişebilir ve 800 lira bandında çelik kasa önerileriniz var mı? E. Kartını dik olarak koymayı planlıyorum PSU olarak zalman z3ü plus kasanın stok PSU'su var 600w
3600xt mi ? en gereksiz işlemciler xt serileri 3600 yapın 800 tl daha ucuzSistem olmuş mu? Ram'i aldım anakartı yarın almaya gidiyorum işlemci Ryzen 7 3700x ile değişebilir ve 800 lira bandında çelik kasa önerileriniz var mı? E. Kartını dik olarak koymayı planlıyorum PSU olarak zalman z3ü plus kasanın stok PSU'su var 600w
8GB Ramle ne yapacaksıun dostumEkran kartı olarak ekimde Msi RX 470 bulunmakta bir süre onu kullanıp daha sonra RTX 3070'e geçeceğim
Sistem olmuş mu? Ram'i aldım anakartı yarın almaya gidiyorum işlemci Ryzen 7 3700x ile değişebilir ve 800 lira bandında çelik kasa önerileriniz var mı? E. Kartını dik olarak koymayı planlıyorum PSU olarak zalman z3ü plus kasanın stok PSU'su var 600w
rami de 16 yap3600xt mi ? en gereksiz işlemciler xt serileri 3600 yapın 800 TL daha ucuz
kasayı da aerocool airhawk duo yapın
Bütçem şu an böyle ileride elime para geçtikçe 4×8 şeklinde kullanacağım8GB Ramle ne yapacaksıun dostum![]()
Ram'i dün teyzem hediye olarak almış bilegidip en pahalısını almışsın.3200 MHZ 16 GB Al.Ryzen 3700X Tavsiye ederim
Yapabildiğimin en iyilerini çıkarmaya çalışıyorum dostum geleceğe dönük olarakAnakart gereksiz pahalı ve çok saçma
XT Serisi önermem r7 3700X veya R5 3600 Gayet yeterli.Fanteziye gerek yok XT serisi çok gereksiz.Aynı Ramdan alarak 16 yapmalısınRam'i dün teyzem hediye olarak almış bile
Post automatically merged:
Yapabildiğimin en iyilerini çıkarmaya çalışıyorum dostum geleceğe dönük olarak
Bu anakart gereksiz mi? Ve 3600 yeterli olacak mı? Beni uzun yıllar idare etsin istiyorum ayrıca ramleri 32gb yapacağımXT Serisi önermem r7 3700X veya R5 3600 Gayet yeterli.Fanteziye gerek yok XT serisi çok gereksiz.Aynı Ramdan alarak 16 yapmalısın
Dostum gereksiz ve 3600x veya 3600 veya 3700x bu 3 ü de yeterli olur.Bu anakart gereksiz mi? Ve 3600 yeterli olacak mı? Beni uzun yıllar idare etsin istiyorum ayrıca ramleri 32gb yapacağım