Ne için alınacak? Troll demek istiyorum direk.
Az önce 32 GB Ram li ve 13k ya uzaktan eğitim için pc tasviyeis isteği geldi, yani her şeyi beklerimNiye ki?
Bende bu bütçeye çok yakın bir bütçede her şey dahil sistem toplayacağım.(bütçem 11000 TL, bence bayağı yakın)
Bilgim pek yok maalesef yoksa burada açmak istemezdim konu fiyat ve özellikler hakkında maalesef bilgim yok.Ekipmanlara ve monitöre kaç TL bütçe ayıracaksın?
Bilgim pek yok maalesef yoksa burada açmak istemezdim konu fiyat ve özellikler hakkında maalesef bilgim yok.
Başlık ta hepsinin büyük harf olması yasak.Toplam 23.000TL'ye her şey dahil bir sistem önerir misiniz ?
3 Monitör Olması Şart
Koltuk - Masa - Klavye - Fare - Kulaklık ve Ses Sistemi İçerikli
Bilgim yok bu yüzden abarttıysam affola.
Troll değil amacın kavga çıkartmak sanırım troll yapacak olsam en sonda bilgim olmadığını belirtip özür dilemem değil mi ?Ne için alınacak? Troll demek istiyorum direk.
TeşekkürlerValla aga 100 TL'ye de klavye var 3000 TL'yede klavye var.
En iyisi ekipmanları ve monitörleri @JATDAV seçsin.
Az önce insanlar uzaktan eğitim için 32GB RAM'li sistem toplayan arkadaşı gördü, ne için kullanılacak?Troll değil amacın kavga çıkartmak sanırım troll yapacak olsam en sonda bilgim olmadığını belirtip özür dilemem değil mi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkürler
Yayın ve oyun için reisAz önce insanlar uzaktan eğitim için 32GB RAM'li sistem toplayan arkadaşı gördü, ne için kullanılacak?
Bu arada bene Facebook da konuştuğumuz kişiyimBelli ki amaç yardım değil dalga geçmek bilgim olsa açmazdım bunu buraya silmeyi bulursam konuyu silicem etmeyin yardım ölürsünüz.