Toplam 23.000TL Bütçe İle PC

aucsN

80+
Reaksiyon skoru
0
Toplam 23.000TL'ye her şey dahil bir sistem önerir misiniz ?

3 Monitör Olması Şart

Koltuk - Masa - Klavye - Fare - Kulaklık ve Ses Sistemi İçerikli

Bilgim yok bu yüzden abarttıysam affola.

Ekipmanlara ve monitöre kaç TL bütçe ayıracaksın?

Ne için alınacak? Troll demek istiyorum direk.

Niye ki?

Bende bu bütçeye çok yakın bir bütçede her şey dahil sistem toplayacağım.(bütçem 11000 TL, bence bayağı yakın)
Az önce 32 GB Ram li ve 13k ya uzaktan eğitim için pc tasviyeis isteği geldi, yani her şeyi beklerim

Bilgim pek yok maalesef yoksa burada açmak istemezdim konu fiyat ve özellikler hakkında maalesef bilgim yok.

Valla aga 100 TL'ye de klavye var 3000 TL'yede klavye var.

En iyisi ekipmanları ve monitörleri @JATDAV seçsin.

Toplam 23.000TL'ye her şey dahil bir sistem önerir misiniz ?

3 Monitör Olması Şart

Koltuk - Masa - Klavye - Fare - Kulaklık ve Ses Sistemi İçerikli

Bilgim yok bu yüzden abarttıysam affola.
Başlık ta hepsinin büyük harf olması yasak.

Troll değil amacın kavga çıkartmak sanırım troll yapacak olsam en sonda bilgim olmadığını belirtip özür dilemem değil mi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler
Az önce insanlar uzaktan eğitim için 32GB RAM'li sistem toplayan arkadaşı gördü, ne için kullanılacak?

Belli ki amaç yardım değil dalga geçmek bilgim olsa açmazdım bunu buraya silmeyi bulursam konuyu silicem etmeyin yardım ölürsünüz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Az önce insanlar uzaktan eğitim için 32GB RAM'li sistem toplayan arkadaşı gördü, ne için kullanılacak?
Yayın ve oyun için reis

Belli ki amaç yardım değil dalga geçmek bilgim olsa açmazdım bunu buraya silmeyi bulursam konuyu silicem etmeyin yardım ölürsünüz.
Bu arada bene Facebook da konuştuğumuz kişiyim 😂

Yarın sabah yeni kon açıp etiketlersen yardımcı olmaya çalışırım, özür dilerim kaba tavrım için hiçbir şey belirtilmediğinde hoşuma gitmiyor, gecenin bir vakti insanların uğraşmasından zevk alanlar var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,210,205
Üyeler
195,298
Son üye
y4siz
Geri