Arkadaşlar Rx 6700xt ile Ryzen 5 7500F'i ikinci el alıcam diğer parçalar ise sıfır olucak şekilde link atar mısınız?
yalnız kasa baya iyimiş de anakartı bilemedimKingston 16GB Beast EXPO 6000MHz CL36 DDR5 Single Kit Ram | ITOPYA
Kingston 16GB Beast EXPO 6000MHz CL36 DDR5 Single Kit Ram En iyi fiyat seçenekleri ile KF560C36BBE2-16TR ITOPYA.COM'dawww.itopya.comssd yi 1 tb da yapabilirsin yine itopyadan al en uygun fiyat orda ama 2 m2 yuvası var şimdilik 500gb alıp aynısının 1 tb ını da sonradan ekleyebilirsin daha manyıklı olur.WD 500GB Blue SN580 PCIe Gen4 M.2 SSD (4000MB Okuma / 3600MB Yazma) | ITOPYA
WD 500GB Blue SN580 PCIe Gen4 M.2 SSD (4000MB Okuma / 3600MB Yazma) En iyi fiyat seçenekleri ile WDS500G3B0E ITOPYA'dawww.itopya.com
kasa da sana ve bütçene kalmış
bunu öneririm amaMSI MAG FORGE 120A B65 650W 80+ Plus Tempered Glass RGB Fan USB 3.2 ATX Bilgisayar Kasasi | ITOPYA
MSI MAG FORGE 120A B65 650W 80+ Plus Tempered Glass RGB Fan USB 3.2 ATX Bilgisayar Kasasi En iyi fiyat seçenekleri ile MAG FORGE 120A B65 ITOPYA'dawww.itopya.com
anakart asıl iyi. ben sistemi satıyorum ekran kartsız sonra bu sana attıklarımı toplayacam kendi alacağımı öenriyorum yaniyalnız kasa baya iyimiş de anakartı bilemedim
bide kasa bütçene bağlı az daha çıkarsa bu daha da güzel ve mantıklıyalnız kasa baya iyimiş de anakartı bilemedim
ssd de falan indirim var en uygun fiyat orda ama ekstra indirim yok sanırım. ssd 1800 küsür gösteriyo ama sepette 1300 baya iyiHocam o parçaları itopyadan alınca bi indirim falan yapıyor mu?
ssd de falan indirim var en uygun fiyat orda ama ekstra indirim yok sanırım. ssd 1800 küsür gösteriyo ama sepette 1300 baya iyi
yok reis enermax ne msi attım corsair attım en aşşağı msi al o kadar üst düzey bileşen topluyon enermex a mı emanet edicenKasa olarak bu daha iyi sankiEnermax StarryFort SF70H ARGB Temperli Cam USB 3.0 Mid Tower mATX + MAXPRO III 700W Gaming Kasa
StarryFort SF70H, şık bir ön panel ile üstün hava akışı için tasarlanmıştır. Altıgen örgü tasarımı hava akışını optimize ederek sisteminizin ağır iş yükleri altında bile serin kalmasını sağlar.www.gaming.gen.tr
Haklısın hocamyok reis enermax ne msi attım corsair attım en aşşağı msi al o kadar üst düzey bileşen topluyon enermex a mı emanet edicen