Neler Yeni

Toplama Masa Tenisi Raketi önerisi

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
İyi forumlar,
Sizce Butterfly Black masa tenisi mi almalıyım yoksa kendim mi toplamalıyım ? Nedeni ile birlikte cevaplarsanız sevinirim.
Buttferfly Black raketinin fiyatı 550 TL civarında. Lakin bu bana 150 TL'ye gelecek (400 tl gittigidiyor çekim var),
Raket toplamak içinse 400-500 TL denilebilir bütçe

Oyun tarzım agresif denilebilir. Tam olmasada. Tenis'e dair terimlere hakim değilim sadece oyuncuyum ve gelişmek istiyorum.
Çevremde çok oynayan arkadaşım var, iyi bir raket almanın / toplamanın zamanı geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
İyi forumlar,
Sizce Butterfly Black masa tenisi mi almalıyım yoksa kendim mi toplamalıyım ? Nedeni ile birlikte cevaplarsanız sevinirim.
Buttferfly Black raketinin fiyatı 550 TL civarında. Lakin bu bana 150 TL'ye gelecek (400 TL gittigidiyor çekim var),
Raket toplamak içinse 400-500 TL denilebilir bütçe

Oyun tarzım agresif denilebilir. Tam olmasada. Tenis'e dair terimlere hakim değilim sadece oyuncuyum ve gelişmek istiyorum.
Çevremde çok oynayan arkadaşım var, iyi bir raket almanın / toplamanın zamanı geldi.
Eğer profosyonel seviyede oynamayı düşünmüyorsan Butterfly al geç agresif oynuyorsan black değil de platinium daha iyi olur senin için

• Beğen
Reaksiyonlar: ync_

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer profosyonel seviyede oynamayı düşünmüyorsan Butterfly al geç agresif oynuyorsan black değil de platinium daha iyi olur senin için
Profosyonel düşünmüyorum dediğiniz gibi. Lakin kime butterfly alıcam desem toplama yap daha iyi olur vs dedi. O yüzden kafam karıştı biraz. Black agresif için en iyi seri diye biliyorum butterfly da.

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Masa tenisi biraz farklıdır. Masa tenisinde marifet agresif oyundan ziyade iyi bir savunmadır. İyi savunma yapan bir oyuncu topun hızını da kullandığı için karşı rakibin gücünü zamanla düşürür. Temel vuruş tarzları ve vuruşlara karşı nasıl stiller ile oynamak istediğinizi farkında olursanız gelişiminiz o kadar belirgin olur.

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
Profosyonel düşünmüyorum dediğiniz gibi. Lakin kime butterfly alıcam desem toplama yap daha iyi olur vs dedi. O yüzden kafam karıştı biraz. Black agresif için en iyi seri diye biliyorum butterfly da.
Tam emin olmamakla beraber black’in savunma denge odaklı olduğunu hatırlıyorum daha ağır platiniumdan hatta

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Buna karar vermek için de oyun stilinizi biraz belirlemeniz gerekir diye düşünüyorum.

ync_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
955
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
nasıl açıklayabilirim, terimleri bilmiyorum dediğim gibi
Ben de kort tenisçisiyim normal şartlarda o yüzden çok ileri düzey raketlerle oynamak gibi bir hedefim olmadı. Agresif ve hücum odaklı oynuyorum fakat ben aksine iyi bir masa tenisi oyuncusu değilim :D Spin ve Slice odaklı savunma oyunu oynayan bir çok arkadaşım bana karşı oynarken topun hızını rahatlıkla kullanıp beni döverlerdi. Bildiğim en temel nokta iyi bir savunmayı nasıl yapmanız gerektiğine karar vermek.

• Beğen

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
black al geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR