Toplama almak daha mantıklıSoru başlığında görüldüğü gibi.
YouTube kanalları sık sık 10.000 TL ve üzerindeki fiyatlara kampanyalı hazır sistemler topluyor.
Elindeki bütçeyle APU sistem almak yerine, biraz daha sabredip geçen süre içerisinde 3-5 demeden bütçene ekleme yap.
Belki 1-2 ay geç alırsın ama iyisini almış olursun.
Çünkü şu olay hep yaşanır;
Herhangi bir şeye para ödersin, 3-4 gün sonra bir bakmışsın daha ucuzu veya daha iyisi yayınlanmış.
son dediğinize kesinlikle katılıyorum ve bunu artık hayatın her alanında kabullendim gibi. Peki müsaitseniz sormak istediğim birkaç şey var.YouTube kanalları sık sık 10.000 TL ve üzerindeki fiyatlara kampanyalı hazır sistemler topluyor.
Elindeki bütçeyle APU sistem almak yerine, biraz daha sabredip geçen süre içerisinde 3-5 demeden bütçene ekleme yap.
Belki 1-2 ay geç alırsın ama iyisini almış olursun.
Çünkü şu olay hep yaşanır;
Herhangi bir şeye para ödersin, 3-4 gün sonra bir bakmışsın daha ucuzu veya daha iyisi yayınlanmış.
Yayınlanan sisteme göre değişir.son dediğinize kesinlikle katılıyorum ve bunu artık hayatın her alanında kabullendim gibi. Peki müsaitseniz sormak istediğim birkaç şey var.
Ben parçalardan pek anlamıyorum. Bu yt kanallarının birbiriyle uyumsuz olan parçalardan bir sistem oluşturacağını sanmıyorum ama işlemcisi, anakartı bir tık eski belki de kötü (?) olabilir. “Bu varsa o sistemden uzak dur” dediğiniz bir parça var mıdır? Sorum saçma değildir umarım, dediğim gibi pek bilgim yok.
Evet anlıyorum, çok çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bekleyelim bakalımYayınlanan sisteme göre değişir.
Örnek veriyorum fiyatı uygun tutmak için A320 anakart kullanmıştır ve kalitesiz bir marka/modeldir.
veya sistemdeki psu güvenilmeyen markalardan, kasası akvaryum gibi olan modellerdendir.
Bu tarz sistemler olursa genelde önermiyoruz. Çünkü kullanıcıları ileride ekstra masraflara sokabiliyor.
Bunu da ortada herhangi bir sistem olmadan söyleyemeyiz.
Değişir, Bazı hazır sistemler normalden çok daha pahalıdır veya bazı parçalar indirime girer, kampanya olur daha uyguna getirirsin. Bence parçaları uyguna bulup toplamak daha mantıklı.Soru başlığında görüldüğü gibi.