Neler Yeni

Toplama mı? Yoksa hazır sistem mi almak?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Uzun süre indirim kovalayarak toplayabilirsin, gaming cuma vs gibi.

hrh_mx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Merve
YouTube kanalları sık sık 10.000 TL ve üzerindeki fiyatlara kampanyalı hazır sistemler topluyor.
Elindeki bütçeyle APU sistem almak yerine, biraz daha sabredip geçen süre içerisinde 3-5 demeden bütçene ekleme yap.
Belki 1-2 ay geç alırsın ama iyisini almış olursun.

Çünkü şu olay hep yaşanır;
Herhangi bir şeye para ödersin, 3-4 gün sonra bir bakmışsın daha ucuzu veya daha iyisi yayınlanmış.
YouTube kanalları sık sık 10.000 TL ve üzerindeki fiyatlara kampanyalı hazır sistemler topluyor.
Elindeki bütçeyle APU sistem almak yerine, biraz daha sabredip geçen süre içerisinde 3-5 demeden bütçene ekleme yap.
Belki 1-2 ay geç alırsın ama iyisini almış olursun.

Çünkü şu olay hep yaşanır;
Herhangi bir şeye para ödersin, 3-4 gün sonra bir bakmışsın daha ucuzu veya daha iyisi yayınlanmış.
son dediğinize kesinlikle katılıyorum ve bunu artık hayatın her alanında kabullendim gibi. Peki müsaitseniz sormak istediğim birkaç şey var.

Ben parçalardan pek anlamıyorum. Bu yt kanallarının birbiriyle uyumsuz olan parçalardan bir sistem oluşturacağını sanmıyorum ama işlemcisi, anakartı bir tık eski belki de kötü (?) olabilir. “Bu varsa o sistemden uzak dur” dediğiniz bir parça var mıdır? Sorum saçma değildir umarım, dediğim gibi pek bilgim yok.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
son dediğinize kesinlikle katılıyorum ve bunu artık hayatın her alanında kabullendim gibi. Peki müsaitseniz sormak istediğim birkaç şey var.

Ben parçalardan pek anlamıyorum. Bu yt kanallarının birbiriyle uyumsuz olan parçalardan bir sistem oluşturacağını sanmıyorum ama işlemcisi, anakartı bir tık eski belki de kötü (?) olabilir. “Bu varsa o sistemden uzak dur” dediğiniz bir parça var mıdır? Sorum saçma değildir umarım, dediğim gibi pek bilgim yok.
Yayınlanan sisteme göre değişir.
Örnek veriyorum fiyatı uygun tutmak için A320 anakart kullanmıştır ve kalitesiz bir marka/modeldir.
veya sistemdeki psu güvenilmeyen markalardan, kasası akvaryum gibi olan modellerdendir.
Bu tarz sistemler olursa genelde önermiyoruz. Çünkü kullanıcıları ileride ekstra masraflara sokabiliyor.
Bunu da ortada herhangi bir sistem olmadan söyleyemeyiz.

hrh_mx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Merve
Yayınlanan sisteme göre değişir.
Örnek veriyorum fiyatı uygun tutmak için A320 anakart kullanmıştır ve kalitesiz bir marka/modeldir.
veya sistemdeki psu güvenilmeyen markalardan, kasası akvaryum gibi olan modellerdendir.
Bu tarz sistemler olursa genelde önermiyoruz. Çünkü kullanıcıları ileride ekstra masraflara sokabiliyor.
Bunu da ortada herhangi bir sistem olmadan söyleyemeyiz.
Evet anlıyorum, çok çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bekleyelim bakalım :)

Nasparus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,688
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Sistem Toplama, JS, İktisat, Felsefe, İslam, Müzik
Soru başlığında görüldüğü gibi.
Değişir, Bazı hazır sistemler normalden çok daha pahalıdır veya bazı parçalar indirime girer, kampanya olur daha uyguna getirirsin. Bence parçaları uyguna bulup toplamak daha mantıklı.

Eren_Y

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
263
İsim
Eren Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
oyun yardım pc toplama vb.
Instagram
https://www.instagram.com/m_upt.eren/
Steam
https://steamcommunity.com/id/jiqitter/
Twitter
hamdieren10
Discord
Capon#5386
dostum abdullah abinin yaptığı indirimleri vs başka donanım kanallarının indirimlerini yakalayabilirim diyorsan bekliyceksin yüzünde gülür eğer yapamıyosan
toplama pc daha mantıklı tabi önüne geleni alıp araştırma yapmadan olmaz tabi

Top Bottom